Naslovnica Trendi Kar dva jubileja za začetek glasbenega avgusta

Kar dva jubileja za začetek glasbenega avgusta

Avtor: Spletno Uredništvo
Mesec avgust se bo v Letnem vrtu Gala hale pričel v petek, ko bodo na vrsti okrogla, že 150. epizoda projekta Zeleno sonce. V soboto bo sledila še mega-zabava, imenovana ‘Zlati gol – Gala banket’, ki bo psotregla s kar devetimi DJ-ji.
Kar dva jubileja za začetek glasbenega avgusta

Kar v celotni prvi polovici avgusta bodo na Letnem vrtu kraljevali DJ-ji (foto: FB Gala Hala)

V petek se bodo glasbeni dogodki, ki so jih v Društvu kapa predvideli za mesec avgust, pričeli z jubilejem projekta ‘Zeleno sonce’. Ob 20. uri bo na sceni Letnega vrta na vrsti že 150. dogodek v sklopu tega projekta. Zato sta ‘udomačena’ DJ-ja Djzi & Udo Brenner pripravila posebno glasbeno komemoracijo, oziroma pravcati plesni izlet skozi zgodovino tega projekta, ki traja že več ko petnajst let. Zagotovo bo moč v petek slišati marsikaj…

»Od ranih poglobljenih rare funk začetkov, umazanih brezpotij visokoritmičnega soula, latina, acid jazza, ex yu biserov do boogie-a in disca. Rdeča nit seveda ostaja plesno obarvana glasbena kulisa z vseh možnih krajev zemeljske oble. Nadenite si plesne čeveljce in odpeljemo se na pot brez povratka. Začenjamo na Letnem vrtu, ob polnoči pa se prestavimo v klub,« so o tem eventu napovedali z Društva kapa.

Nato pa se dan kasneje, v soboto, 5. avgusta, ob 20 uri na Letnem vrtu obeta še dogodek še event ‘Zlati gol – Gala banket’ s kar devetimi DJ-ji. To bodo Anásta, DJ IP Man, DJ Sesh Monster, DVS, Jdpassy, Nastynancy, Raketa, Vito Scagnetti S.P in Side-Eye. Tudi ta večer bo minil v znamenju različnih žanrov in glasbenih mešanic, ki bodo obsegale garage, house, altimore & jersey club, amapiano, afrobeat, reggaeton in dancehall glasbo.

“Dogodek, štirikrat zapored okronan kot najboljša zabava leta, se v jubilejni peti izvedbi vrača v svoj tradicionalni brlog! V Gala Hali bo zabava potekala po preverjenem receptu: do polnoči se bomo z obiljem hrane, pijače in živahne glasbe mastili na letnem vrtu (in etru Radia Študent), ob polnoči pa je čas, da se v notranjih prostorih kluba prične objestna zabava,” so ob tem pojasnili organizatorji dogodka.

V primeru dobrega vremena bosta obe prireditvi kot predvideno potekali na odru Letnega vrta, če pa bo vreme ostalo podobno nevihtno, kot je sicer že vse od 12. julija, se bodo vsi prisotni z lahkoto preselili v sosednjo dvorano in nato program začeli kasneje – ob 22 uri.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.