Naslovnica Trendi Kaj se obeta V petek zvečer

Kaj se obeta V petek zvečer

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri zvečer se na TV Slovenija pričenja nova zabavno-glasbena oddaja, ki se imenuje ‘V petek zvečer’. Na sporedu bo vsak petek ob 20. uri, vodila jo bosta Blaž Švab in Melani Mekicar, sama oddaja pa je kombinacija polne zabave, glasbe, humorja in igre.
Melani Mekicar in Blaž Švab sta voditelja novih zabavnih petkovih večerov (foto: Adrian Pregelj / RTV Slovenija)

Nova oddaja TV Slovenija ‘V petek zvečer’ bo ponudila skoraj uro in pol razvedrila ob koncu napornega delovnega tedna. Za dobro vzdušje bo ključna kar 13-članska spremljevalna glasbena skupina, ki bo skupaj z gosti v živo preigravala najrazličnejše pesmi vseh zvrsti slovenske glasbe. Še posebej bo orkester pomemben v tekmovalnem delu oddaje – glasbenem kvizu na temo 30 let glasbe v samostojni Sloveniji.

V uvodni oddaji se bosta v poznavanju slovenske glasbe pomerili ekipi ‘Šarmerji’, ki jo sestavljajo (Rok Ferengja, Anej Piletič in Nika Zorjan ter ‘Veseljaki’, v kateri so Oto Pestner, Dejan Vunjak in Lucija Selak. Voditelja oddaje bosta Melani Mekicar in Blaž Švab, ki je skupaj z Juretom Karasom tudi scenarist oddaje, za humor pa so zadolženi Mario Ćulibrk, Miha Brajnik in Jernej Kogovšek.

S službe za komuniciranje RTV Slovenija so še razkrili, da se bodo humoristi lotili aktualnega dogajanja, da se bodo oddaji ob posebni DJ spremljavi pridružili tudi pevci s svojih domov, ter da se bodo v oddaji v petkovih večerih zvrstili BQL, Vikend, Ivan Hudnik, Erosi, Jernej Tozon, Matija Bizjan, Gregor Gramc, Dejan Potočnik in pa tudi člana zasedbe MI2.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.