Naslovnica Trendi Jutro na Planetu se vrača že v ponedeljek

Jutro na Planetu se vrača že v ponedeljek

Avtor: Spletno Uredništvo
Na Dan solidarnosti, oziroma v ponedeljek, 14. avgusta, se na Planet TV vrača jutranji program v živo. V novi sezoni oddaje ‘Jutro na Planetu’ bodo voditelji Igor Krmelj, Suzana Kozel ter Manja Stević.
Jutro na Planetu se vrača že v ponedeljek

Voditelji tretje sezone oddaje Jutro na Planetu (foto: PR Planet TV)

Jutranja oddaja v živo mreže Planet TV se tokrat vrača že sredi avgusta. Oddaja, ki se je prvič pričela predvajati 20. septembra leta 2021, je nato lani po poletnem premoru v svojo drugo sezono krenila v ponedeljek, 29. avgusta. Letos pa so bile počitnice še krajše in tretja sezona se bo pričela že v ponedeljek, 14. avgusta. Voditelji ‘Juter na Planetu’ bodo ostali Igor Krmelj, Suzana Kozel in Manja Stević.

Zaradi nedavnih katastrofalnih poplav in ker je bil ponedeljek proglašen za Dan solidarnosti, bodo prve oddaje nove sezone v celoti posvečene odpravljanju posledic ujme. “Naša terenska ekipa bo ponedeljkovo jutro preživela v Lučah na Savinjskem, kjer je voda več hiš popolnoma odrezala od sveta. Kako daleč smo še od vračanja v normalne razmere in kdaj si bomo lahko oddahnili od strahu pred novimi obilnimi padavinami?

Na vprašanja bosta v studiu odgovarjala poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan in vodilni hidrolog z Agencije za okolje Janez Polajnar. Več društev in organizacij se je vključilo v zbiranje pomoči po državi. Na kakšen način lahko pomagamo prizadetim v poplavah, da ne povzročamo še večje škode? O tem bomo govorili z gostjama iz Zveze prijateljev mladine Slovenije,” so napovedali s PR službe Planet TV.

Oddaja ‘Jutro na Planetu’ bo sicer ponovno na sporedu od ponedeljka do petka ob 8. uri, v novi sezoni pa se po besedah voditelja Igor Krmelj obetajo tudi boljša pokritost celotnega območja Slovenije z novinarskimi ekipami, razširjen studio, veliko praktičnih prikazov različnih dejavnosti ter veliko glasbe, plesa, telovadbe in pametnih nasvetov z vseh področij življenja.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.