Naslovnica Trendi Junija prihaja nova sezona kultne serije Zvezdne steze

Junija prihaja nova sezona kultne serije Zvezdne steze

Avtor: Spletno Uredništvo
Ljubitelji znanstvene fantastike bodo zagotovo veseli, ker se obeta nova sezona kultne serije ‘Zvezdne steze’. Druga sezona bo vsebovala 10 epizod, producirala jo je družba CBS Studios in bo za pretočno predvajanje ekskluzivno na voljo na kanalih SkyShowtime.
Junija prihaja nova sezona kultne serije Zvezdne steze

Plakat prihajajoče druge sezone serije ‘Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi’ (foto: Mediji MSL)

Podjete SkyShowtime je najavilo, da bo druga sezona serije ‘Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi’ (‘Star Trek: Strange New Worlds’) na njihovih kanali voljo od junija dalje. Serijo je posnela družba CBS Studios, skupaj pa so jo producirali CBS Studios, Secret Hideout in Roddenberry Entertainment. Franšiza ‘Zvezdne steze’ je na sceni že vse od leta 1966. Do danes so posneli 13 filmov, 8 uradnih televizijskih serij, 3 animirane serije in še nekaj ‘hibridnih’ produkcij.

Med uradnimi produkti franšize je tudi serija ‘Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi’, kapitan Pika, poveljnik Spock in častnica Number One po galaksiji raziskujejo nove svetove v času, še preden se je mladi kadet in kasneje kapitan Kirk vkrcal na krov vesoljske ladje Enterprise. »V seriji igrajo priljubljeni Anson Mount kot kapitan Christopher Pike, Rebecca Romijn kot Number One in Ethan Peck kot znanstveni poveljnik Spock.

V seriji igrajo tudi Jess Bush kot medicinska sestra Christine Chapel, Christina Chong kot La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding kot kadetinja Nyota Uhura, Melissa Navia kot poročnica Erica Ortegas in Babs Olusanmokun kot dr. M’Benga. V drugi sezoni se vrne tudi posebni gost Paul Wesley kot James T. Kirk ter Carol Kane v vlogi Pelie,« so razkrili v napovedniku prihajajoče druge sezone serije (prva sezona se je začela predvajati maja lanskega leta).

V tej sezoni bo na vrsti tudi posebna ‘crossover’ epizoda, v kateri se bodo prepletali igrani in animirani prizori, v njej pa se vesoljski ladji Enterprise pridružita Tawny Newsome kot podporočnica Beckett Mariner in Jack Quaid kot podporočnik Brad Boimler iz animirane serije ‘Star Trek: Lower Decks’. Eno epizodo pa je režiral igralec in režiser Jonathan Frakes, ki sicer v franšizi že dolga leta upodablja lik ‘Williama Rikerja’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.