Naslovnica Trendi Julija na POP TV ljubezenski šovi, dramatične serije in filmske premiere

Julija na POP TV ljubezenski šovi, dramatične serije in filmske premiere

Avtor: Spletno Uredništvo
Na POP TV se napoveduje pester mesec julij. Sanjski moški se končuje, vrača se Gorski zdravnik, prihaja nova turška serija in predvsem tudi vrsta filmskih premier.
Julija na POP TV ljubezenski šovi, dramatične serije in filmske premiere

V filmu ‘Šele začetek’ igrajo Morgan Freeman, Tommy Lee Jones in Rene Russo (foto: PR Pro Plus)

S POP TV so napovedali vse programske novosti, ki jih bodo gledalci deležni julija. Že 4. julija se bo zaključil domač resničnostni šov, imenovan Sanjski moški. Dokončna ljubezenska odločitev Gregorja Čeglaja ne bo preprosta, najbolj nestrpni gledalci pa jo bodo lahko prek video-arhiva VOYO izvedeli že 3. julija. Vseeno pa bodo na POP TV kmalu sledili novi ljubezenski šovi.

Napoveduje se namreč 6. sezona slovenske serije ‘Ljubezen po domače’, že v četrtek pa je startala hrvaška resničnostno-ljubeznska serija ‘Ljubezen na vasi’. 2. julija se končuje sezona serije ‘Dobri zdravnik’, namesto nje se bo pričela 14. sezona serije ‘Gorski zdravnik’, ki bo na vrsti ob ponedeljkih ob 20. uri. Ker v teh serijah najbrž ni dovolj dramatičnih čustvenih zapletov, že 6. julija na POP TV ob 21. uri prihaja tudi 3. sezona turške serije ‘Vedno tvoja’.

Sobotni večeri pa bodo julija na POP TV v znamenju filmskih premier. 3. julija bo ob 21.30 na sporedu romantični film ‘Vse, prav vse’ (Everything, Everything). 10. julija bo ob 20. uri na vrsti komedije ‘Poročna priča d.o.o.’ (Wedding Ringer), 17. julija sledi akcijska komedija ‘Šele začetek’ (Just Getting Started), 24. julija se obeta znanstvenofantastični film ‘Spider-Man: Vrnitev domov’ (Spider-Man: Homecoming) in 31. julija še črna komedija ‘Dekliška noč’ (Rough Night).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.