Naslovnica Trendi Jeans bo kralj jesenskih modnih trendov

Jeans bo kralj jesenskih modnih trendov

Avtor: Spletno Uredništvo
Čeprav se poletje prve dni oktobra še vedno noče posloviti, pa so jutra že povsem jesenska. Lahkotna poletna oblačila bomo kmalu dokončno zamenjali za toplejša, zato v mariborskem Europarku vneto pripravljajo predstavitev najnovejših modnih trendov za jesen in zimo 2023.  Tokrat bo v ospredju jeans, predstavitev kolekcij pa ne bo v obliki klasične modne revije, ampak bo na voljo prek spleta.
Jeans bo kralj jesenskih modnih trendov

Modno jesen bodo zaznamovale kavbojke, jeans jakne in srajce (foto: pxhere.com)

Vremenska napoved za večji del države obeta sončne dni in prijetne dnevne temperature še vsaj do sredine meseca oktobra, kljub temu pa se je koledarska jesen že pričela. Dnevi so se že opazno skrajšali, jutra pa so vse bolj hladna. Zato se nezadržno bliža čas, ko bodo poletna oblačila odšla na počitek, iz omar pa bomo potegnili obleke, ki so bolj primerne za jesensko in tudi zimsko sezono.

Zato v mariborskem nakupovalnem središču Europark pospešeno pripravljajo predstavitev najnovejših modnih trendov za jesen in zimo 2023. »Stilistka in urednica revije Grazia Špela Štamol, ki je pripravila modne kombinacije za jesensko-zimski del leta, nam je zaupala, da je letošnji najbolj vroči jesenski trend kavbojski slog, ki ga lahko nosimo od glave do pet, vključno s kavbojskimi škornji.

Ključni modni kosi so usnjene jakne, ki jih videvamo tako v moških kot ženskih različicah, med obutvijo pa so najbolj priljubljene superge in škornji, ki počasi zamenjujejo t. i. ‘loaferke’. Najbolj pogumni bodo ne glede na odtenke lahko kombinirali tudi jeans na jeans,« so sporočili z Europarka. Poleg tega pa so za mrzle dni za ženske pripravili kombinacije iz kolekcije plaščev in bund, za moške pa kombinacije za bolj elegantne priložnosti.

Za otroke pripravljajo trendne bundice, trenirke in mini krilca za punce, posebej pa so omenili še športni segment s kompleti za tek in s trenirkami, ki so primerne tako za športno udejstvovanje, kot za preživljanje prostega časa. Tokrat pa predstavitev jesensko-zimske ponudbe ne bo potekala v obliki klasične modne revije, ampak bo na voljo prek spleta. Katalogi bodo objavljeni na Europarkovi spletni strani ter na družabnih omrežjih TikTok, Instagram in Facebook.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.