Naslovnica Trendi Jaz sem Zlatan

Jaz sem Zlatan

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bo ena od treh premier v slovenskih kinematografih nogometno obarvana. Poleg ameriškega adrenalinskega Trilerja ‘Padec’ in hrvaške akcijske komedije ‘Divjaki’ namreč v kina prihaja film ‘Jaz sem Zlatan’.
Jaz sem Zlatan

Tako je Zlatan maja letos praznoval naslov prvaka Italije in svoj 34. osvojeni pokal (foto: FB Zlatan Ibrahimović)

Ena od treh filmskih novosti tedna v slovenskih kinih bo film z naslovom ‘Jaz sem Zlatan’. Ljubitelji in ljubiteljice nogometa bodo seveda takoj uganili, o komu govori ta film. Zlatan je namreč samo en in edini. Zvezda svetovnega nogometa, 41-letni napadalec Milana, borec, šarmer, nakladač, samozavesten do neba in obenem zelo duhovita oseba. To je Zlatan Ibrahimović, deček bosanskih korenin, ki je odrasel na Švedskem in si z nogometom pokoril svet.

A v mladih letih Zlatanu ni bilo z rožicami postlano, prihajajoči film z naslovom ‘Jaz sem Zlatan’pa govori prav o otroštvu in odraščanju Zlatana Ibrahimovića v neizprosni četrti švedskega mesta Malmö. »Film podrobno prikaže njegovo življenje in vez z Rosengardom, četrtjo v Malmöju, ki bo zanj vedno dom. Spremljamo, kako se odpravi na dolgo pot, sprva na kolesu v center mesta, nato pa v širni svet.

Ves čas sledi svojemu motu: ‘Poslušam, a ne slišim’, s čimer sprejema dobre nasvete, a ostaja takšen, kakršen je,« razkriva napovednik filma, katerega režiser je bil Jens Sjögren. Scenarij je spisal Jakob Beckman pod budnim nadzorom soavtorja Zlatana Ibrahimovića osbeno. V filmu pa igrajo Granit Rushiti, Dominic Andersson Bajraktati, Čedomir Glišović, Hĺkan Bengtsson, Linda Haziri…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.