Naslovnica Trendi Jasna Kuljaj bo Pri Črnem Petru potrebovala novega sovoditelja

Jasna Kuljaj bo Pri Črnem Petru potrebovala novega sovoditelja

Avtor: Spletno Uredništvo
V soboto 26. februarja se na Planet TV napoveduje povratek zabavne glasbene oddaje ‘Pri Črnem Petru’. Vračajo se voditeljica Jasna Kuljaj, njena druščina iz gostilne in novi glasbeni gostje. Novo sezono bosta zaznamovala iskanje novega sovoditelja za Jasno in glasbeni izbor za ‘Pesmi pomladi’.
Jasna Kuljaj bo Pri Črnem Petru potrebovala novega sovoditelja

Jasni najbrž ne bo zmanjkalo kandidatov za novega sovoditelja (foto: PR Planet TV)

V soboto, 26. februarja, se ob 19.45 na Planet TV spet odpira slavna gostilna ‘Pri Črnem Petru’. Tudi v novi sezoni ostajajo osrednji liki te glasbeno-zabavne oddaje enaki, tako bodo v gostilni še naprej prisotni šefica Jasna Kuljaj, natakarica Sofija (Alja Prgin), gasilec Sašo (Sašo Dobnik), novinar Regon (Sašo Đukić) in poštar Peška (Boštjan Meglič). Prva oddaja bo na vrsti prav na pustno soboto, zato bo tudi v znamenju pustnih šeg.

»Prva oddaja bo pustno obarvana in polna norčavih ter prismuknjenih trenutkov, obiskale nas bodo tudi maske iz Litije, ki bodo s seboj pripeljale masko Luke Dončića, pustno opravljene pa bodo nastopile tudi dame iz skupine Bepop. Prvo oddajo bodo sicer zaznamovale resnično poskočne in vesele pesmi, med katere vsekakor spada tudi najnovejša uspešnica Damjana Murka,« med drugim razkriva napovednik Planet TV.

Posebej velja omeniti dve največji novosti prihajajoče sezone. Ker bo v prvi oddaji vedeževalec Blaž Jasni prerokoval, da pri vodenju potrebuje pomoč, bodo vsako soboto preizkusili novega potencialnega sovoditelja in na koncu sezone proglasili zmagovalca. Podobno bodo vsako soboto predstavili glasbeno novost ter ob zaključku sezone s posebnimi gosti v studiu proglasili zmagovalno ‘Pesem pomladi’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.