Naslovnica Trendi Iščejo se novi otroški voditelji za oddajo Z kot Zofka

Iščejo se novi otroški voditelji za oddajo Z kot Zofka

Avtor: Spletno Uredništvo
Služba za komuniciranje RTV Slovenija je poleg rekordnih podatkov o gledanju tekem slovenske košarkarske reprezentance v zadnjih dneh objavila tudi povabilo na prav posebno avdicijo. Iščejo namreč otroškega voditelja ali voditeljico za predšolsko oddajo Z kot Zofka.
Ekipa oddaje Z kot Zofka bo kmalu doživela spremembe (foto: SOJ RTV SLO)

Z kot Zofka je novejša oddaja TV Slovenija, ki so jo predšolski otroci doslej lahko spremljali vsako soboto zjutraj in sicer je potekala v živo. Pri vodenju oddaje so se izmenjevali Nejko Smejko, Anka in Gaki, družbo pa so jim delali Zana, Lars in Karla. Vsi skupaj so sestavljali besede in reševali uganke, poslušali so pesmi ter spoznavali različne poklice, živali in zanimive predmete, pri čemer so sodelovali tudi gledalci. A otroci rasejo in očitno je že prišel čas za nove voditelje.

»Zdaj je čas za novo sezono, zato vas, če ste stari med 6 in 7 let in bi radi postali zgovorni sovoditelji oziroma navihane sovoditeljice v oddaji Z kot Zofka, vabimo na TV avdicijo. Prijave bomo zbirali 10. in 11. avgusta med 10. in 12. uro na telefonski številki 01 475 3375,« sporočajo s TV Slovenija. Glede na starost otrok so še dodali, naj kandidatom po telefonskem klicu starši izpolnijo prijavnico, ki jo najdejo na spletnem mestu RTV Slovenija.

Prijavnica je namreč potrebna, da se lahko otroci uradno prijavijo na avdicijo. Avdicija pa bo na sporedu prihodnji petek, 13. avgusta. Potekala bo dopoldan, predvidoma bo trajala 2 uri, kandidatke in kandidati pa se bodo morali na kratko predstaviti in povedati, kaj najraje počnejo, odigrati kratek prizor z enim od odraslih voditeljev oddaje ter za konec avdicije tudi odpeti katero izmed Zofkinih pesmi.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.