Naslovnica Gospodarstvo Promocija zdravja in dobrega počutja se nadaljuje

Promocija zdravja in dobrega počutja se nadaljuje

Avtor: Spletno Uredništvo
Letos Slovenska turistična organizacija promovira Slovenijo skozi pet glavnih produktov slovenskega turizma. Med temi je tudi produkt ‘Zdravje in dobro počutje’, katerega promocija poteka v sodelovanju s Skupnostjo slovenskih naravnih zdravilišč.
Zdravilišče Thermana Laško med zadnjimi pred-koronskimi novoletnimi prazniki (foto: FB Thermana Laško)

Produkt ‘Zdravje in dobro počutje’ je en osrednjih segmentov gospodarske panoge slovenskega turizma. Slovenska turistična organizacija (STO) ga doma in v tujini promovira skupaj s Skupnostjo slovenski naravnih zdravilišč, to pa počne prek številnih različnih promocijskih aktivnosti. Ob tem ga tudi postavlja v ospredje slovenske turistične ponudbe kot eno izmed bolj zanimivih in predvsem zdravju zelo koristnih doživetij.

Produkt zdravje in dobro počutje ima močan vpliv na pozitivno podobo Slovenije kot turistične destinacije s konkurenčno ponudbo programov zdravja, preventive in dobrega počutja, kar je sploh pomembno v časih med pandemijo kronavirusa. Produkt zdravje in dobro počutje bo letos še vse do konca novembra posebej promoviran v okviru globalne digitalne kampanje STO, ki poteka in bo še naprej potekala predvsem v evropskih državah.

Gre za trge v Nemčiji, Švici, Avstriji, Italiji, na Madžarskem, na Češkem, Slovaškem, Poljskem, v Belgiji, na Nizozemskem ter v Ruski federaciji. Ponekod kampanja poteka prek najpomembnejših državnih medijev, drugje prek lokalnih radijskih postaj, pa prek različnih informativnih in rezervacijskih platform, člankov in oglasov v tiskanih oz. spletnih medijih, obcestnih oglasnih tabel, turističnih sejmov, webinarjev, roadshowov in tematskih videov…

Produkt Zdravje in dobro počutje pa ima še eno veliko prednost in sicer je to ta, da se lahko zdraviliški turizem izvaja skozi vso leto, ne glede na letni čas in na zunanje vremenske razmere.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.