Naslovnica Magazin Honor je predstavil in dal v prodajo nova pametna telefona

Honor je predstavil in dal v prodajo nova pametna telefona

Avtor: Spletno Uredništvo
Kitajski proizvajalec Honor je na evropski premieri, ki je bila na sporedu v Parizu, predstavil svoja najnovejša pametna telefona HONOR 90 in HONOR 90 Lite. Največje novosti pri teh aparatih so na področju kamer, baterije in uporabe umetne inteligence. Oba modela sta danes že naprodaj tudi pri nas v Sloveniji.
Honor je predstavil in dal v prodajo nova pametna telefona

Zadnji model kitajskega izdelovalca pametnih telefonov, tablic in drugih prenosnih naprav (foto: Honor/Futura DBB)

 Kitajski proizvajalec telefonov Honor, ki je bil od pričetkov v letu 2013 nato vse do leta 2020 del skupine Huawey (nakar ga je kitajska država zaradi ameriških sankcij vzela pod svoje okrilje), je v francoski prestolnici Parizu pravkar predstavil dva nova modela pametnih telefonov. Premiero na evropskih trgih sta na prestižni lokaciji dočakala pametna telefona HONOR 90 in HONOR 90 Lite.

„Od izjemnih inovacij fotoaparata in rešitev, osredotočenih na človeka, do izjemno hitrega delovanja, ki ga omogočata najsodobnejša strojna oprema in naš inteligentni MagicOS, bo serija HONOR 90 z izjemno izkušnjo, ki jo ponuja, navdušila potrošnike po vsem svetu. Še posebej ustvarjalce vsebin, ki iščejo pametnega in zanesljivega partnerja, ki bo posnel njihova razburljiva življenja,“ je ob tem dejal George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd.

Nova modela telefonov najbolj zaznamuje popolnoma nov sistem trojnih kamer, v katerem so glavna kamera z ločljivostjo 200 MP in senzorjem velikosti 1/1,4 palca, ultraširokokotna kamera z ločljivostjo 12 MP in makro kamera 112° z vidnim poljem 112° ter globinska kamera z 2 MP, ki pomaga natančneje oceniti razdalje. Omenit velja še sodoben dizajn in zelo dolgo življenjsko dobo baterije v kombinaciji s hitro zmogljivostjo aparata.

HONOR 90 je bil zasnovan za vlogerje, zato ponuja celo pomočnika za vloge z umetno inteligenco, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje 15-sekundnih videoposnetkov za hitro objavo na družbenih kanalih, umetno inteligenco pa uporablja tudi za odstranjevanje šumov v videoposnetkih ter za priporočanje video načinov. Prodaja modela HONOR 90 se je v Sloveniji pričela danes (7. julija) in bo trajala vse do 24. julija.

Za model HONOR 90 HO je priporočena maloprodajna ceni 549 evrov, na voljo pa je v polnočno črni in smaragdno zeleni barvi. Za model HONOR 90 Lite je priporočena maloprodajna cena 299 evrov, na voljo pa je v titanium srebrni in polnočno črni barvi.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.