Naslovnica Slovenija Hitov Rožnati oktober

Hitov Rožnati oktober

Avtor: Spletno Uredništvo

V novogoriški igralniški družbi Hit so se pridružili akciji ‘Rožnati oktober’ – akciji osveščanja javnosti o raku dojk po okriljem Združenja Europa Donna Slovenija. Pročelje Hitovega igralniško-zabaviščnega centra Perla v Novi Gorici bo vse do konca meseca oktobra osvetljeno v rožnati barvi. Poleg tega bodo prodajali posebno slaščico in del izkupička namenili Združenju Europa Donna Slovenija.  

 Hitov Rožnati oktoberOktober je mesec, ko se igralnica Perla obarva v rožnate odtenke (foto: Hit d.d.)

 

V novogoriški igralniški družbi Hit so se tudi letos pridružili zdravstveno-preventivni akciji ‘Rožnati oktober’. Gre za osveščanje javnosti o raku dojk, ki v Sloveniji poteka v organizaciji Združenja Europa Donna Slovenija. Sicer aktivnosti v podporo mednarodnega meseca osveščanja o raku dojk potekajo marsikje po svetu, ne le pri nas. V družbi Hit pa so se odločili, da pročelje igralniško-zabaviščnega centra Perla v Novi Gorici obarvajo v roza barvo.

»Zadovoljni smo, da lahko pomembne preventivne aktivnosti širom Slovenije izvajamo s pomočjo različnih partnerjev, med katerimi je tudi družba Hit. Vsako dejanje, ki usmerja k informiranju o zgodnjem odkrivanju bolezni, je prav zdaj še toliko bolj dragoceno, zato nas rožnate aktivnosti na Goriškem zelo razveseljujejo,« pravi Tanja Španić, predsednica Združenja Europa Donna Slovenija.

Roza oziroma rožnata barva pročelja pa ni edina aktivnost Hita v sklopu akcije. Tudi tokrat bodo namreč v Perlini kavarni Dolce Vita goste sprejeli natakarji z rožnatimi pentljami, vodja Perline slaščičarne Erik Črnigoj pa je skupaj s svojo ekipo oblikoval okusne rožnate makrone z vaniljevo kremo in z malinami. Del izkupička od prodaje te posebne slaščice bodo v Hitu donirali združenju Europa Donna Slovenija.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.