Naslovnica Trendi Glavni junak bo poleti poskrbel za kino-zabavo

Glavni junak bo poleti poskrbel za kino-zabavo

Avtor: Spletno Uredništvo
Iz slavnega filmskega studia Twentieth Century Studios so napovedali, da poleti tudi v slovenske v kinematografe prihaja pustolovska komedija ‘Glavni junak’ (Free Guy) z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi.
Guy se iz povprečnega bančnega uslužbenca prelevi v pravega super-heroja (foto: FB Free Guy/Blitz Slovenija)

Družba ‘Twentieth Century Studios’ je del Walt Disney Company, katera sodi me največja filmska podjetja na svetu. Blagovna znamka ‘Twentieth Century’ ima bogato zgodovino, ki sega v čase pred drugo svetovno vojno. S ‘Twentieth Century Studios’ so pred dnevi za letošnje poletje napovedali prihod novega filma in sicer gre za pustolovsko obarvano komedijo z naslovom ‘Glavni junak’, v katerem igra vlogo glavnega junaka Guya igralec Ryan Reynolds.

»Guy je osamljeni bančni uslužbenec, ki spozna, da je v resnici stranski lik v svetovno znani video igri Free City. Talci, ropanja, eksplozije, ugrabitelji in umori. Vse to je del njegovega vsakdana. In zato mu nekega dne ‘poči film’ in vzame usodo v svoje roke. Postati želi junak svoje zgodbe, zato jo začne kreirati po svoji volji. V njegovem svetu, kjer ni nikakršnih omejitev, se odloči, da bo on tisti junak, ki bo rešil njihov svet na svoj način, preden bo prepozno,« razkriva napovednik tega filma.

Napeto pustolovsko komedijo ‘Glavni junak’, katere originalni naslov je ‘Free Guy’ je režiral Shawn Levy, poleg Ryana Reynoldsa pa v filmu igrajo še Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar in Taika Waititi. Epska zabava v distribuciji Blitz Film & Video Distribution bo tudi v slovenske kinematografe prišla letos poleti, a točen datum še ni znan. Med promocijskim materialom filma je bil na enem od plakatov zapisan datum 3. julij, na drugem filmskem plakatu pa 15. avgust.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.