Naslovnica Magazin Galaxy Note 8 predstavlja novo generacijo

Galaxy Note 8 predstavlja novo generacijo

Avtor: Spletno Uredništvo

Samsung Electronics za vse, ki želijo ustvariti več, predstavlja naslednjo generacijo Note, Galaxy Note8. Uporabniki z Galaxy Note8 pridobijo večji brezkončni zaslon, ki se kljub velikosti odlično prilega v roko, S Pen pisalo za bolj osebno komunikacijo in najboljšo kamero podjetja Samsung do sedaj, ki zajema izjemne fotografije. samsung galaxy note8Galaxy Note8 je zasnovan tako, da ustreza življenju uporabnikov. (vir slike:samsung.com)

“Cenimo strast Note skupnosti. Vedno so bili naš navdih in za njih smo zasnovali novi Note,”  pravi DJ Koh, predsednik poslovanja mobilnih komunikacij pri podjetju Samsung Electronics. “Od brezkončnega zaslona do izboljšanega S Pen pisala in zmogljive dvojne kamere, Galaxy Note8 omogoča uporabnikom, da ustvarijo več, kot so si kadarkoli zamislili, da je mogoče.” 

Slovenski kupci bodo v času prednaročil Galaxy Note8 pri sodelujočih partnerjih (Telekom Slovenije, A1, Telemach, T2, Big Bang in Harvey Norman) v paketu z Galaxy Note8 dobili tudi Samsung DeX. Samsung DeX, ko ga povežemo z monitorjem, tipkovnico in miško, nudi pravo računalniško izkušnjo.

Samsung DeX omogoča uporabnikom urejanje dokumentov, prikazovanje predstavitev, igranje iger, povezovanje s prijatelji in ogledovanje vsebin na večjem zaslonu neposredno iz Galaxy Note8, kar omogoča lažje in hitrejše delo. Galaxy Note8 in Samsung DeX uporabnikom prinašata izboljšano uporabnost z novim uporabniškim vmesnikom, ki olajša dostop do aplikacij in večopravilnost, in razširjen ekosistem aplikacij in storitev za delo ter zabavo.  

Samsung je prvo serijo Note predstavil v letu 2011, ko se je tudi pojavila skupnost entuziastov s svojo naklonjenostjo prepoznavnemu razsežnemu zaslonu in S Pen pisalu. Po podatkih raziskave podjetja Samsung 85 odstotkov vprašanih pravi, da so ponosni, da lahko svoj Note pokažejo in ga priporočajo prijateljem, 75 odstotkov vprašanih pa meni, da je to najboljši telefon, ki so ga kadarkoli imeli.

Galaxy Note8 ima največji zaslon izmed vseh Note naprav do sedaj, a kljub temu ima dovolj ozko obliko, ki je primerna za držanje v eni roki. 160,5 mm (6,3-palčni) Quad HD+ Super AMOLED brezkončni zaslon omogoča boljši pogled z manj premikanja po vsebini. Galaxy Note8 nudi več prostora za gledanje, branje in risanje – je ultimativna naprava za večopravilnost. (vir: samsung.com)

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.