Naslovnica Trendi Filmski premieri na Planet TV sta tokrat Aleksi in Stopnja smrti

Filmski premieri na Planet TV sta tokrat Aleksi in Stopnja smrti

Avtor: Spletno Uredništvo
Na Planet TV se za konec tedna napovedujeta dve novi filmski premieri za slovenske TV programe. Jutri bo ob 20. uri na vrsti hrvaška romantična komedija ‘Aleksi’, v nedeljo zvečer pa še akcijska pustolovščina ‘Stopnja smrti’ (Boss Level).
Filmski premieri na Planet TV sta tokrat Aleksi in Stopnja smrti

Aleksi je moderna mlada ženska, ki ima podobne težave kot jih ima danes mnogo drugih žensk (foto: PR Planet TV)

S Planet TV so za jutrišnji večer napovedali hrvaški romantično-komični film z naslovom ‘Aleksi’, v kateri igra tudi Sebastian Cavazza. V prvencu mlade režiserke in scenaristke Barbare Vekarić igrajo še Tihana Lazović, Goran Marković, Leon Lučev in Jason Mann. Zgodba filma govori o dekletu Aleksi, ki po končani fakulteti ne najde službe, zato se vrne nazaj k staršem na Pelješac, kjer pomaga v družinskem vinogradu in išče smisel življenja.

»Medtem ko ignorira pričakovanja svojih staršev, Aleksi raje uživa v zmenkih in zabavah. Zaplete se v razmerja s tremi zelo različnimi moškimi: ameriškim fotografom Christianom, lokalnim glasbenikom Goranom in starejšim lahkoživcem Tonijem. Vendar pa se njeno poletje nenadoma konča, saj se mora odločiti, kako se bo lotila prihodnosti,« razkriva napovednik tega filma, ki ga krasijo tudi privlačne dalmatinske lokacije.

V nedeljo pa bo na sporedu še celovečerni akcijsko-fantastični film ‘Stopnja smrti’ (angl. ‘Boss Level’). Zgodba govori o bivšem specialcu Royu, ki ujet v časovno zanko, v kateri se vsako jutro ob njegovi postelji pojavi zamaskiran in oborožen moški, ki ga poskuša ubiti. Ker se zatem pojavijo še drugi morilci, Roy prej ali slej znova umre. Zato mora košček po košček, med eno in drugo smrtjo, ugotoviti, kdo stoji za tem in kako se izvleči iz zanke.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.