Naslovnica Trendi Filmska novost tedna je Križarjenje skozi džunglo

Filmska novost tedna je Križarjenje skozi džunglo

Avtor: Spletno Uredništvo
Pojutrišnjem se obeta filmska novost tedna, saj bo v slovenskih kinematografih debitiral pustolovski film, imenovan ‘Križarjenje skozi džunglo’. V glavnih vlogah filma avanture po Amazonki igrata Emily Blunt in Dwayne Johnson, ki ima z divjino že veliko filmskih izkušenj.

V sredo se bo v slovenskih kinih pričelo predvajanje nove pustolovščine po Amazonki. Avanturistični film se imenuje ‘Križarjenje skozi džunglo’ in sodi med produkcijo slavnega studia Disney. Glavni vlogi filma so zaupali ljubki Emily Blunt in mišičnatemu Dwayneu Johnsonu. The Rock ima z divjino že izjemno veliko filmskih izkušenj, tokrat pa na vznemirljivi vožnji s parnikom po Amazonki igra kapitana Frankom Wolffom

Emily Blunt pa igra in raziskovalko dr. Lily Houghton, ki se pogumno poda v Amazonijo na največjo avanturo svojega življenja, da bi našla novo zdravilo. »Lily pripotuje iz Londona v džunglo Amazonije in najame Frankove vprašljive usluge, ker nudi vodenje po reki La Quila v svojem razmajanem ampak simpatičnem čolnu. Lily je odločena, da bo odkrila starodavno drevo, ki ima neverjetne zdravilne sposobnosti – ima moč spremeniti prihodnost medicine.

 Ko se razkrivajo skrivnosti skrivnostnega zdravilnega drevesa, se povečuje tudi nevarnost za Lily in Franka in tako njuna usoda in usoda celotnega človeštva obvisi na nitki,« pravi napovednik filma, katerega režiser je Jaume Collet-Serra, producentov pa je kar šest. To so John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia in Beau Flynn, medtem ko je distributer za Slovenijo družba Blitz.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.