Naslovnica Gospodarstvo Festival Conventa Crossover letos v hibridni izvedbi

Festival Conventa Crossover letos v hibridni izvedbi

Avtor: Spletno Uredništvo

Pojutrišnjem se v Ljubljani pričenja tradicionalni festival izkustvenega marketinga in dogodkov Conventa Crossover. Letos bo na sporedu že petič, zaradi pandemije pa bo prvič hibridno potekal v živo in tudi prek spleta.

Festival Conventa Crossover letos v hibridni izvedbi

Tudi v korona-letu 2020 dogodki v živo ostajajo eno najmočnejših orodij uspešnega marketinga (foto: Toleranca PR)

 

Peta mednarodna konferenca industrije srečanj – Conventa Crossover bo 27. avgusta potekala v Cankarjevem domu, dan kasneje, 28. avgusta pa v Hotelu Slon v Ljubljani, letos pa bo zaradi pandemije potekala malce drugače kot v preteklosti. Organizatorji iz agencije Toleranca marketing, so se v sodelovanju s Cankarjevim domom in s Turizmom Ljubljana odločili, da bo tokrat dogodek na sporedu tako v živo, kot tudi po spletu.

Tako bo še petič zapored regijski festival Conventa Crossover testni poligon za najboljše aktualne slovenske in mednarodnih prakse na področju izkustvenega marketinga in dogodkov, oziroma celotne industrije srečanj. »Srčno poslanstvo konference je izmenjava znanj, idej, povezovanje, mreženje, zabava ter s tem ustvarjanje trikotnika sreče in dodane vrednosti med agencijami, naročniki in izvajalci.

Conventa Crossover bo v neformalnem in sproščenem okolju na enem mestu ponovno združila agencije za dogodkovni marketing, oglaševalske agencije, turistične destinacije, hotele, posebna prizorišča, cateringe, umetniške in tehnične izvajalce ter seveda naročnike, brez katerih dogodkov ne bi bilo,« so sporočili v izjavi za javnost. Osrednji temi letošnjega festivala pa bosta kreativnost in inovativnost.

Bogat dvodnevni program bo posvečen zadnjim inovacijam v industriji srečanj in vsem oblikam spletnih dogodkov, potekalo pa bo tudi tekmovanje za najboljši dogodek leta v regiji ‘Conventa Best Event Award’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.