Naslovnica Trendi Februarja se na platna spet vrača Vroči Mike

Februarja se na platna spet vrača Vroči Mike

Avtor: Spletno Uredništvo
Letos se za prvi teden februarja napoveduje filmska novost, ki je mnoge ženske nikakor ne bodo hotele zamuditi. V slovenska kina namreč prihaja tretji del priljubljene franšize o striptizerju, ki se imenuje ‘Vroči Mike: zadnji ples’.
Februarja se na platna spet vrača Vroči Mike

Napovedni plakat za prihajajoči film ‘Vroči Mike: zadnji les’ (foto: Blitz Slovenija)

Prav na predvečer kulturnega praznika 7. februarja se v slovenske kinematografe predpremierno vrača med žensko populacijo posebej priljubljeni ‘Vroči Mike’ (originalno ‘Magic Mike’). Po filmih ‘Vroči Mike’ (izdan leta 2012) in ‘Vroči Mike XXL’ (2015) bo moral v tretjem delu franšize, ki nosi naslov ‘Vroči Mike: zadnji ples’, slačifant Mike zaradi propadlega poslovnega dogovora po dolgem premoru ponovno stopiti na striptizerski oder.

»Ker je brez denarja, sprejema tudi različna priložnostna dela za šankom. Ko mu prijateljica, ki je tudi znana osebnost, predstavi ponudbo v Londonu, ki je ne more zavrniti, saj misli, da bo le ta zadnji veliki uspeh, jo brez oklevanja sprejme, ne zaveda pa se, da ima ona v ozadju popolnoma drugačne načrte,« razkriva napovednik filma, v katerem igra glavno vlogo ‘vročega’ Mikea Lana spet Channing Tatum, medtem ko glavno žensko vlogo tokrat prevzame Salma Hayek Pinault.

Režiser je (ostal) Steven Soderbergh, scenarist filma je prav tako stari znanec iz prvih dveh flmov Reid Carolina, so-producenti so bili tokrat Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Channing Tatum, Reid Carolin in Peter Kiernan, izvršna producentka je bila Julie M. Anderson, poleg Channinga in Salme pa v filmu igrajo še Ayub Khan Din, Jemelia George, Juliette Motamed in Vicki Pepperdine.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.