Naslovnica Trendi Februarja bo napočil čas za Smrt na Nilu

Februarja bo napočil čas za Smrt na Nilu

Avtor: Spletno Uredništvo
Ena od najbolj pričakovanih kino novosti v prvem delu leta 2022 je nova filmska verzija romana Agathe Christie ‘Smrt na Nilu’, v katerem je glavni lik slavni inšpektor Hercule Poirot.
Februarja bo napočil čas za Smrt na Nilu

Napeta zgodba o strasti, ljubosumju, glamurju, visoki družbi in … umoru (foto: FB Death on Nile)

Februarja bo v kinematografe vstopila nova filmska produkcija, za katere vlada veliko zanimanje. Gre namreč za film ‘Smrt na Nilu’, ki je nastal po znanem istoimenskem romanu globalno najbolj slavne avtorice kriminalnih zgodb Agathe Christie. V filmu ‘Smrt na Nilu’ se je ponovno združila vrhunska filmska ekipa, ki je stala za filmskim hitom iz leta 2017, nastalem na podlagi najbolj znanega dela Agathe Christie ‘Umor na Orient Ekspresu’.

Nov film ‘Smrt na Nilu’ je triler o emocionalnem kaosu in smrtonosnih posledicah, ki jih prinaša posesivna ljubezen. V filmu igrajo Kenneth Branagh, ki se vrača kot slavni detektiv Hercule Poirot, Tom Bateman, Annette Bening – štirikratna nominiranka za oskarja, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okoneda, Jennifer Saunders in Letitta Wright.

»Belgijski detektiv Hercule Poirot se nahaja v Egiptu, na glamuroznem rečnem parniku. Njegove počitnice se spreobrnejo v zastrašujoče iskanje morilca, zaradi česar se sanjski medeni tedni popolnega para tragično prekinejo. Film je umeščen v egipčansko puščavsko pokrajino ter veličastnih piramid v Gazi in prikazuje dramatično zgodbo o ljubezni, ki gre po zlu,« razkriva napovednik napete zgodbe s šokantnim razpletom.

Za filmom, oziroma kar za franšizo filmov, posnetih po romanih Agathe Christie, stojita družbi 20th Century Studio in Disney. 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.