Naslovnica Trendi Fatmagul se je prisiljena poročiti z enim od svojih posiljevalcev

Fatmagul se je prisiljena poročiti z enim od svojih posiljevalcev

Avtor: Spletno Uredništvo

 Na slovenske zaslone prihaja nova melodramatična turška televizijska serija. Imenuje se ‘Izgubljena čast’ in seveda gre za srce parajočo zgodbo o nesrečni ljubezni in zli usodi, ki bo na Planet TV na sporedu od ponedeljka, 7. decembra.

Fatmagul se je prisiljena poročiti z enim od svojih posiljevalcevFatmagul se mora soočiti s celo serijo tragičnih doživetij (foto: PR Planet TV)

 

Nova turška žajfnica (originalni ameriški izraz za ta žanr ‘soap-opera’ izvira iz dejstva, da bili prvotno ti programi namenjeni gospodinjam, zato so bili prozivajalci mila in pralnih praškov med prvimi pokrovitelji serij) se imenuje ‘Izgubljena čast’. Zgodba govori o izjemno nesrečnem življenju dekleta, velikih tragedijah in nerazumevajoči okolici. Serija je nastala po scenariju avtorja VedataTürkalija in je že prejela je več nagrad, tudi francosko nagrado za ‘telenovele’ – ‘French Soap Award’.

“Pretresljiva, a hkrati čutna nadaljevanka ‘Izgubljena čast’ pripoveduje zgodbo nedolžnega dekleta, ki je žrtev strašnega zločina, nato pa jo kaznuje še njena okolica. Fatmagul je lepo in nedolžno dekle, ki je tik pred poroko z ribičem Mustafo in komaj čaka, da bo dokončal njuno hišo in ji ne bo več treba živeti s svakinjo, ki pritiska nanjo in na njenega brata. A življenje Fatmagul nameni drugačno, veliko težjo usodo. Njena pot se namreč križa s potjo štirih opitih mladeničev, ki jo začnejo dražiti, nato pa jo posilijo,” razkriva napovednik.

Fatmagul nato zapusti tudi njen zaročenec Mustafa, a to še ni vse – Fatmagul se je v duhu turške srednjeveške tradicije prisiljena poročiti z enim od svojih posiljevalcev… Glavna igralka serije Beren Saat je sicer ena najbolj priljubljenih in najbolje plačanih turških igralk, znana pa je tudi po svoji dobrodelnosti. ‘Izgubljena čast’ bo prvič predvajana na Planetu v ponedeljek, 7. decembra ob 17.00, nato pa bo na sporedu vsak delovnik od ponedeljka do petka.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.