Naslovnica Trendi Exatlonci na Družinskem dvoboju, filmski premieri za vikend

Exatlonci na Družinskem dvoboju, filmski premieri za vikend

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV prihaja napoved, da v jutrišnji epizodi kviza Družinski dvoboj Igor Mikić s svojo ekipo poskušal premagati ekipo Tine Gaber. Tudi ta vikend pa bo Planet TV v znamenju filmskih premier – v soboto zvečer bo prvič predvajana komedija ‘Prevarantki’, v nedeljo zvečer pa zgodovinska drama ‘Kursk: prekletstvo globine’.
Exatlonci na Družinskem dvoboju, filmski premieri za vikend

Prizor s snemanja kviza – ekipa ‘Mišice’ in njegovih srn (foto: Planet TV)

 

V jutrišnji epizodi kviza Družinski dvoboj, ki je sicer na sporedu od ponedeljka do četrtka, ne bo sodelovala nobena družina, vseeno pa se obeta izjemno zanimiv šov. Na eni strani bo vodja ekipe nekdanja misica, lobistka in voditeljica kviza Exatlon Tina Gaber, ki ji bodo pomagali teniški trener in profesionalni igralec pokra Matej, podjetnik Klemen ter Tinin najboljši prijatelj Mihael.

Tina torej ob sebi želi tri moške. V drugi ekipi pa bo tokrat vodja udeleženec Exatlona, maneken, trener fitnesa, radijski in televizijski voditelj ter tudi raper Igor Mikić – Mišica, ob katerem bodo stale exatlonovka Alja, influenserka Mery ter ljubiteljska operna pevka Lara. Igor je torej prav nasprotno kot Tina ob sebi zbral tri ženske. Voditelj kviza Žan Papič bo najbrž imel kar težko delo, da bo krotil to izjemno ostro konkurenco.

Kot običajno pa bo ta vikend Planet TV ponovno v znamenju filmskih premier za slovenski TV trg. V soboto (18. junija) bo ob že 19.45 na sporedu komedija ‘Prevarantki’ (The Hustle), Rebel Wilson in Anne Hathaway igrata prevarantki, ki vsaka na svoj način izvabljata denar od moških. Ko se po naključju srečata, sprva začneta sodelovati, nato pa zaradi pohlepa po ogromnem bogastvu naivnega tehnološkega milijarderja hitro postaneta tekmici.

»Prav tako v soboto bo ob 22. uri na Planetu še romantična komedija Kako začiniti zakon (Hope Springs) z Meryl Streep in  Tommyjem Leejem Jonesom v vlogi zakoncev srednjih let, ki se po 30 letih zakon udeležita zahtevne enotedenske delavnice za pare, da bi izboljšala svoj odnos,« pravi napovednik. V nedeljo pa bo ob 19.45 na sporedu Planet TV še zgodovinska drama ‘Kursk: prekletstvo globine’ (The Command).

Tudi ta film bo prvič predvajan na slovenskih televizijskih postajah, govori pa o znani tragediji ruske podmornice Kursk. Medtem ko se je posadka podmornica, ki se je potopila zaradi eksplozije lastnega torpeda, še borila za preživetje, so se njihove družine srečale z molkom oblasti in usihajočim upanjem na srečen razplet.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.