Naslovnica Trendi Esmeralda se vrača po dvajsetih letih

Esmeralda se vrača po dvajsetih letih

Avtor: Spletno Uredništvo

Na slovenske televizijske programe se ta teden vrača legendarna mehiška telenovela, ki je pred več kot dvema desetletjema obnorela gledalke in gledalce po vsem svetu ter tudi v Sloveniji. Da, slepa Esmeralda, o kateri so nekoč pisali tudi pesmi, bo odslej spet na sporedu in sicer na Planet TV.

Esmeralda se vrača po dvajsetih letihLeticia Calderon v vlogi, ki je najbolj zaznamovala njeno kariero (foto: PR Planet TV)

 

Esmeralda, po slovensko ‘Smaragdna’, se končno vrača na male ekrane. Gledalke in gledalci v Sloveniji bodo lahko ponovno občudovali Leticio Calderon, ki je zaslovela prav z vlogo slepe nesrečnice v tej klasični mehiški telenoveli. Tudi zaradi nje je Esmeralda postala nekoč velika svetovna uspešnica, ki je v Sloveniji leta 1998 prejela televizijskega Viktorja za najboljšo nadaljevanko.

»V hiši bogatega posestnika Rodolfa Peñarreala, ki si zelo želi moškega potomca, žena rodi deklico, ki pa velja za mrtvorojeno. V revni kolibi medtem na svet prijoka deček, ki mu med porodom umre mama. Dominga, ki pomaga pri porodu obeh otrok, na željo hišne pomočnice zamenja mrtvorojeno deklico z osirotelim dečkom, v zameno pa prejme smaragdne uhane, po katerih mrtvorojeno deklico poimenuje Esmeralda.

Na posestvu se veselijo novega naslednika, medtem pa Dominga ugotovi, da je deklica pravzaprav živa, a slepa,« pravi napovednik čustvene zgodbe. Seveda se, ko odraseta, slepa Esmeralda in Jose Armando zaljubita, tako da sledi cela vrsta zapletov. Sicer je Leticia Calderon tudi obsikala Slovenijo, danes pa je 51-letna igralka, ki je še vedno dejavna v televizijskih vodah. Esmeralda bo od jutri dalje na Planet TV predvajana od ponedeljka do petka ob 17. uri. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.