Naslovnica Oglaševanje Veldrona – specialisti za računovodske in računalniške storitve

Veldrona – specialisti za računovodske in računalniške storitve

Avtor: Spletno Uredništvo

Specialisti za računovodske in računalniške storitve…

Podjetje Veldrona specialisti za računovodske in računalniške storitve

Smo specialisti za računovodske in računalniške storitve….(foto: pixabay.com)

 

V podjetju Veldrona smo specializirani za računovodske, kadrovske, administrativne in računalniške storitve. Nahajamo se na Gorenjskem, natančneje v središču Nakla, na lahko dostopni lokaciji z lastnim parkiriščem, kar našim strankam prihrani vsako nepotrebno zapravljanje časa.

Ponašamo se s strokovnostjo in zanesljivostjo, brez katerih danes ne bi bili prepoznavno uspešno podjetje, pa tudi z odzivnostjo in diskretnostjo. Redno spremljamo vse novosti in spremembe na področjih delovne, finančne in pravne zakonodaje.

Naše storitve opravljamo za posameznike, samostojne podjetnike, podjetja, ostale gospodarske družbe ter tudi za društva in sorodne strukture. Na voljo smo 365 dni v letu, dosegljivi pa smo ves dan. Zavedamo se namreč, da je potrebno izzive, še posebej tiste nepričakovane, rešiti čim prej – za zadovoljstvo naših strank in za nemoteno poslovanje v skladu z veljavnimi predpisi.

Računovodski servis

Računovodske storitve opravljamo ažurno ter v skladno s Slovenskimi računovodskimi standardi in z vsemi veljavnimi zakonskimi določili. Lahko Vas obiščemo in sami prevzamemo dokumentacijo pri vas, tako da Vam sploh ni potrebno prekinjati Vaših delovnih aktivnosti. Po dogovoru lahko naše storitve opravimo neposredno na vaši lokaciji, lahko pa Vam uredimo tudi e-poslovanje, kar Vam bo precej poenostavilo številne različne pravno-formalne postopke.

V našem računovodskem servisu opravljamo storitve za vse vrste kapitalske družb (d.d., d.o.o., d.n.o., k.d.), za vse vrste individualnih pravnih subjektov ter za društva. Med naše storitve sodijo vse klasične računovodske dejavnosti, kot so vodenje knjig, izdelave obračunov, evidence saldakontov, bilance, obračuni davkov, vodenje registra osnovnih sredstev, fakturiranje, vodenje blagajne, sodelovanje pri izvršbah in ostalih sodnih postopkih, vodenje plačilnega prometa, priprava podatkov za dohodnino, pisanje poročil za Banko Slovenije ter obračuni plač, regresov, honorarjev, podjemnih pogodb in socialnih prispevkov…

Davčno, finančno in poslovno svetovanje

Davčno svetovanje se običajno tiče raznih davčnih postopkov, taks, carin, statusnega preoblikovanja gospodarske družbe, davkov od dohodkov, DDV-ja, dohodnine ter plačil prispevkov za rezidente in tudi za nerezidente.

Poslovno-finančno svetovanje obsega priprave poslovnih in investicijskih načrtov, svetovanja glede finančnih naložb, pripravo dokumentacije za bančna posojila ter pripravo dokumentacije za ustanovitev in vodenje celotnega postopka za registracijo nove gospodarske družbe.

Podjetje Veldrona specialisti za računovodske in računalniške storitve 1

Kvalitetno davčno svetovanje za vse tipe poslovnih subjektov…(foto: freepik.com)

 

Kadrovske storitve

Našim strankam nudimo tudi vse storitve, ki so povezane z zaposlovanjem. Mednje sodijo priprava pogodb o zaposlitvi, štipendiranju in izobraževanju, priprava dokumentacij za različne subvencije, komuniciranje z Zavodom za zaposlovanje in ostalimi državnimi organi, vodenje raznih evidenc o zaposlenih, izdelava načrtov glede sistematizacije delovnih mest ter pripravo vseh internih aktov glede plač, dopustov, nagrad …

Računalniški servis

Brez dobro delujočega računalnika je v sodobnem svetu že skoraj nemogoče poslovati, zato bogato ponudbo naših storitev naravnost  idealno dopolnjuje kakovosten, sodoben in strokoven računalniški servis. Vse se začne že s svetovanjem za nakup primernega računalnika, nadaljuje se s prodajo in namestitvijo programske opreme, lahko pa Vam namestimo tudi posamezne računalniške komponente. Nudimo vam tudi nadgradnje programske opreme, konfiguracije mrežnih nastavitev, popravilo tiskalnikov in drugih zunanjih naprav, čiščenje virusov, obnavljanje podatkov, testiranje pravilnega delovanja računalnikov in tudi prodajo (preverjenih) rabljenih računalnikov.

Podjetje Veldrona specialisti za računovodske in računalniške storitve 2

Dobro delujoči računalnik je nepogrešljiva osnova za brezhibno poslovanje podjetja….(foto: pixabay.com)

 

Veldrona – naša strokovnost za Vaše tekoče gospodarsko poslovanje

 

Veldrona d.o.o.
Glavna cesta 20
4202 Naklo

Kontakti:
Tel: +386(0) 31 412 069 (računalniški servis)
Tel: +386(0) 41 863 440 (računovodski servis)
E-mail: info@veldrona.si
Spletna stran: www.veldrona.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.