Naslovnica Trendi Dve novi seriji, ki ju loči dobro stoletje zgodovine

Dve novi seriji, ki ju loči dobro stoletje zgodovine

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV se te dni začenjata kar dve novi napeti seriji. Že jutri bo prvič na sporedu povsem sveža španska politična serija Državne skrivnosti (Secretos de Estados), od ponedeljka, 17. junija, pa bodo lahko gledalci spremljali razkošno zgodovinsko dramo Mata Hari, v kateri igrajo tudi zvezdniki Rade Šerbedžija, John Corbett, Christoper Lambert, Rutger Hauer in Gerard Depardieu.

Dve novi seriji ki ju loči dobro stoletje zgodovine Plesalka, zapeljivka, vohunka – vse to je bila Mata Hari. A a se zanjo ni končalo najbolje… (foto: Planet TV PR) 

 

Po zaključku vrhunske serije ‘Besa’ na Planet TV že jutri prihaja nova razburljiva serija. ‘Državne skrivnosti’ (Secretos de Estado) je povsem sveža španska politična nadaljevanka, saj je luč sveta ugledala komaj letos. V seriji bodo gledali spremljali predsednika vlade Alberta Guzmana (Emmanuel Esparza), ki se je svečanega dogodka udeležil z ženo Ano Chantalle (Miryam Gallego), a kasneje se v hotelski sobi sreča s svojo vodjo komunikacije Paulo Campillo (Michelle Calvo).

»Intimni večer dobi dramatičen preobrat, ko Alberto utrpi srčni napad, ki je pravzaprav posledica nastavljenega cianida. Sproži se državna kriza, v kateri se strast in erotična sila prepletata z bojem osebnih interesov,« razkrivajo v prvem napovedniku Državnih skrivnosti. Serija bo prvič na sporedu jutri (v petek, 14. junija), ob 23. uri, sicer pa bo vseh 13 delov na sporedu ob petkih.

Že v ponedeljek, 17. junija, pa bo ob 21. uri startala razkošna zgodovinska drama o najbrž najbolj slavni vohunki vseh časov – ‘Mata Hari’. Naslovno vlogo seriji, ki ima dvanajst epizod, je odigrala francoska igralka Vahina Giocante, medtem ko so stranske vloge pa pripadle precej bolj zvezdniškim imenom, kot so Gerard Depardieu, Rade Šerbedžija, Christopher Lambert, Rutger Hauer in John Corbett.

Mednarodna koprodukcija je tokrat poskrbela za ‘remake’ resnične zgodbe o eksotični plesalki, ki s pomočjo svojega ženskega šarma začne delovati tudi kot vohunka, kar jo nazadnje stane življenja. »Margaret Mcleod se po tem, ko jo mož zapusti in dobi skrbništvo nad njuno hčerko, znajde brez prebite pare. V brezizhodnem položaju se začne preživljati kot eksotična plesalka z umetniškim imenom Mata Hari.

Hitro zaslovi in postane priljubljena med evropsko družbeno smetano, ki jo pogosto vabi na zabave v razkošnih vilah in dvorcih, vsak njen nastop pa je prava senzacija. A piše se leto 1913 in svet je na robu vojne, ki bo spremenila vse, Mata Hari pa si ne more niti predstavljati, kakšno vlogo bo odigrala v prihajajočih dogodkih,« pravi zgodba serije.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.