Naslovnica Trendi Drugi regijski izbor za TikTok Dance talent show leta

Drugi regijski izbor za TikTok Dance talent show leta

Avtor: Spletno Uredništvo
Že pred dnevi se je pričel izbor za ‘MTikTok Dance akademijo Vol.2’. V žiriji so srbska tokrat zvezdnica Sara Jo, slovenski koreograf Žiga Sotlar in vplivnež na slovenskem TikToku z umetniškim imenom Kuxala, Prijave oz. posnetke plesnih talentov iz širše regije Balkana pa zbirajo do 18. novembra.
Drugi regijski izbor za TikTok Dance talent show leta

Letošnja žirantska ekipa (foto: Sara Švegl/pristno.si)

K udeležbi na ‘MTikTok Dance akademiji Vol. 2’ organizatorji vabijo vse, ki radi plešejo in objavljajo tudi posnetke o tem. »Plesna dogodivščina prvega takšnega talent showa se prične na TikToku in konča na nepozabnem dvodnevnem spektaklu v živo, kjer bo izkušena žirija skozi zahtevne kvalifikacije, napet polfinale in razburljiv finale izbrala najboljšega med najboljšimi,« pravijo organizatorji.

Sicer za tem plesnim tekmovanjem stoji trgovska družba Mercator, oziroma njena spletna televizija msoseska.tv. Tokrat so v žiriji priznani slovenski koreograf Žiga Sotlar, ‘car’ slovenskega TikToka Žiga Kukovič, bolj znan kot Kuxala, pa tudi srbska zvezdnica Sara Jo. V drugem TikTok Dance talent showu so v tekmovanje vključeni raznovrstni plesni stili – od jazza, baleta, hip hopa in vse do trebušnega plesa.

Organizatorji so še spomnili, da je v prvi sezoni v plesnem izzivu sodelovalo več kot sto tekmovalcev in da so se v tem tekmovanju, ki je mednarodno, regijsko oz. balkansko zastavljeno, v polfinale uvrstili plesni talenti iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter tudi Črne Gore. V tej drugi izvedbi pričakujejo še višjo udeležbo, mogoče tudi zato, ker bo zmagovalec pa bo na koncu nagrajen s kar 3000 evri.

Udeleženci tekmovanja bodo tokrat morali odplesati pesem Sare Jo ‘Tako hodam’, pri čemer si bodo sami domislili koreografijo. Skupno naj bi posneli bi pet epizod tega plesnega izziva, prva oddaja pa je že na voljo na msoseska.tv. Zanimivo, da so do ideje za to plesno tekmovanje prišli na TV-platformi znane trgovske družbe in ne pri kateri od mnogih televizijskih postaj v širši regiji Balkana.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.