Naslovnica Kronika Štiri sveži primeri pogrešanih oseb

Štiri sveži primeri pogrešanih oseb

Avtor: Spletno Uredništvo
V zadnjih dneh so se po Sloveniji nabrali štiri sveži primeri pogrešanih oseb. Alojza Kastelica so našli in baje so našli tudi Emirja Ćemana.  Na območju Notranjih Goric je včeraj izginil Gregor Petrovčič, poleg njega pa so gasilci in policisti nekoga iskali tudi v reki Kolpi pri kraju Žuniči.
Štiri sveži primeri pogrešanih oseb

Fotografija Gregorja Petrovčiča, ki je včeraj izginil na jugu Ljubljanske kotline (foto: polcija.si)

Policija je konec prejšnjega tedna najprej sprožila, dan zatem pa preklicala iskanje pogrešanega Alojza Kastelica iz Pristavice pri Velikem Gabru na trebanjskem območju. Pogrešanega so namreč našli in z njim je bilo vse v redu, kar so potrdili s Policijske uprave Novo mesto. Že pred tem je bil pogrešan tudi 20-letni Emir Ćeman, ki je v petek, 13. oktobra z vlakom odpotoval v Romunijo, a tam ni prispel.

Na madžarsko-romunski meji naj bi ga namreč zaustavili in ugotovili, da mu je potekla veljavnost osebnega dokumenta. Zato se je vrnil v Budimpešto, od koder se je družini 15. oktobra javil prek družabnega omrežja. Potem se je za njim izgubila vsaka sled, zato so svojci zazvonili alarm. Po poročanju portala Žurnal24 naj bi Emirja Ćemana včeraj (ponedeljek, 23. oktobra) le našli, a nihče drug tega doslej še ni potrdil.

Danes pa so bili policisti Policijske postaje Ljubljana Vič obveščeni, da svojci pogrešajo 39-letnega Gregorja Petrovčiča. Možakarja iz Ljubljane so nazadnje videli včeraj ob 8. uri v Notranjih Goricah. »Pogrešani je visok okoli 185 cm in suhe postave. Ima kratke, nekoliko skodrane rjave lase in krajšo bradico. Oblečen je v črna oblačila in črne superge, pri sebi ima črn nahrbtnik,« je sporočila Policija, ki prosi za kakršnokoli informacijo.

Najbolj skrivnostno pa je bilo včerajšnje iskanje pogrešane osebe v reki Kolpi. Na območju naselja Žuniči v črnomaljski občini je sredi dneva potekala iskalna akcija, v kateri so gasilci PGD Črnomelj in policisti pregledali obrežje in gladino reke Kolpe, a pogrešane osebe niso našli. Pri tem policija ni izdala nobenega obvestila za javnost, o iskalni akciji pa so poročali le lokalni mediji. Danes naj bi z iskanjem nadaljevali, vendar tudi o tem (še) ni novic.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.