Naslovnica Trendi Drugi del šeste sezone serije Fear The Walking Dead

Drugi del šeste sezone serije Fear The Walking Dead

Avtor: Spletno Uredništvo
Zadnja televizijska novost je vnovični povratek serije ‘Fear The Walking Dead’. Na programu AMC se bo namreč čez teden dni pričel drugi del šeste sezone, ki bo štel 9 epizod. Najbolj nestrpni bodo nadaljevanje premierno spremljali že ob 3. zjutraj, ostali pa si ga bodo ogledali z zamikom, ali pa v ponovitvi ob 22. uri.
Prizor iz ene od novih devetih epizod serije ‘Boj se živih mrtvecev’ (foto: AMC/IPPR)

Prihodnji ponedeljek, 12. aprila, se bo ob 3. uri zjutraj na programu AMC začel drugi del šeste sezone priljubljene serije ‘Fear The Walking Dead’. Ta segment devetih novih epizod, ki so ga označili s 6B, bo na sporedu vsak ponedeljek zelo zgodaj zjutraj – ob 3.00. Ponovitve pa bodo na sporedu istega dne, a šele zvečer ob 22. uri. In kaj se tokrat obeta v tej post-apokaliptični grozljivi dramski seriji?

»Medtem ko Morgan (Lennie James) postaja vse odločnejši v svoji nameri, da osvobodi ostale člane skupine, si Virginia (Colby Minifie) obupano želi najti svojo sestro in obvarovati naselja pred silami, ki delujejo znotraj in zunaj obzidja. V nadaljevanju šeste sezone bo jasno, kako je življenje pod Virginijinim jarmom vplivalo na vsakega posameznika v skupini, ki je bila nekoč kot prava družina.

Sklepala se bodo nova zavezništva, nekatere vezi se bodo prekinile in nekatera zvesta prijateljstva za vedno spremenila,« razkriva napovednik. Poleg tega bodo v seriji trije novi obrazi – John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) in Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood), znana režiserka Aisha Tyler ( CSI, Roswell NM, Axis) pa je režirala epizodo 613.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.