Naslovnica Trendi Drevi izjemna vokalistka Niia, jutri eksplozivna zmes

Drevi izjemna vokalistka Niia, jutri eksplozivna zmes

Avtor: Spletno Uredništvo
Konec tedna bo v Gala Hali najprej drevi ponudil koncert čustvene ameriške pevke in glasbenice, ki ustvarja pod imenom Niia. Jutri zvečer pa bo sledil še poseben glasbeni event -‘Pusa čao ragazzi! Vol. 2’, kjer bodo za čarobno glasbeno zmes skrbeli Val, Kovi in Sunny Sun.
Drevi izjemna vokalistka Niia, jutri eksplozivna zmes

Niia na plakatu za današnji koncert (foto: FB Gala Hala)

Niia ima glas, ki nedvomno takoj pritegne pozornost. Zato so se ji leta že 2007 dokončno odprla vrata v svet elitne globalne glasbene industrije, potem ko se je z Akonom in Lil’ Waynom pojavila kot gostja na pesmi Wyclef Jeana ‘Sweetest Girl’. Tako se v organizaciji Društva Kapa v Gala Hali jutri od 21. ure dalje obeta koncert izjemne vokalistke, pianistke in romantične glasbenice (ki najbrž zveni celo bolje od Norah Jones).

»Pri svojih 30+ letih ima za seboj ogromno turnej, gostovanj, projektov (npr. s ‘hommage soundtrackom’ v filmih James Bonda), nenazadnje tudi plošč. 2013 je v samozaložbi izdala svoj prvi singel, ‘Made for you’, za katerega ji je videospot (precej dark in ekspliciten) delal sam Tony Kaye (‘American History X’). Za njim je prišlo še 5 albumov, lanskoletnega, z naslovom ‘Bobby Deerfield’, bo predstavljala tudi na našem odru,« o Nii pravijo z društva Kapa.

Za poskočen in zelo pesen after bosta tokrat zadolžena Italostboys. Jutri zvečer pa bo sledil še prav poseben glasbeni event -‘Pusa čao ragazzi! Vol. 2’. Tu bodo za prave vibracije poskrbeli trije. Sunny Sun bo mešal hip-hopa, elektronik, soulom in funk tokrat s poudarjem+nimi arabskimi in afriškimi začimbami. Kovi bo dodal derivate disca in housa, Val pa še polno vrečo hip-hop, R’n’B, g-funk in trap komadov.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.