Naslovnica Kronika Simona je že četrta pogrešana oseba od pričetka meseca

Simona je že četrta pogrešana oseba od pričetka meseca

Avtor: Spletno Uredništvo
Policija je včeraj znova objavila novico o pogrešani osebi. Tokrat gre za 47-letno Simono Zakelšek iz bližine Slovenske Bistrice. Slednja se je v sredo popoldan z avtom odpeljala iz službe, nato so se za njo izgubile sledi.
Simona je že četrta pogrešana oseba od pričetka meseca

Pogrešana Simona Zakelšek iz okolice Slovenske Bistrice (foto: policija.si)

S slovenske Policije je včeraj prišla novica o novi pogrešani osebi. Tokrat so bili policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica obveščeni, da je neznano kam odšla 47-letna Simona Zakelšek, doma iz bližine Slovenske Bistrice. Pogrešano so zadnjič videli v sredo (14. februarja 2024), ko se je okrog 14. ure iz službe odpeljala z vozilom znamke BMW X1, ki je rjave barve.

»Pogrešana je visoka okoli 160 centimetrov in suhe postave, težka okoli 50 kilogramov, ima temno rjave kodraste lase, postrižene na paža, in sive oči. Oblečena je bila v rjavo prešito bundo in hlače iz džinsa, obuta pa v temno sive športne copate znamke Mustang, z debelejšim belim podplatom,« so bili v svojem obvestilu za javnost zelo natančni policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica.

Ker je bila pogrešana nazadnje videna v osebnem avtomobilu, so policisti v prošnji za informacije posebej poudarili, da bi morda lahko kdo videl to vozilo, ki je zelo prepoznavno. Izginotje Simone je sicer že četrto od pričetka meseca februarja. O izginulih Borutu Janu Ružiču iz Brestanice in Dušanki Razigner iz Gorenje vasi do trenutka objave tega članka še ni bilo novic, pogrešanega madžarskega planinca Sandorja Kovacsa pa so žal našli mrtvega.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.