Naslovnica Trendi Doktor Strange se bo tokrat znašel v multivesolju norosti

Doktor Strange se bo tokrat znašel v multivesolju norosti

Avtor: Spletno Uredništvo
Slab mesec pred premiero se je že pričela predprodaja vstopnic za nov filmski spektakel, ki prihaja iz studiev družbe Marvel. Film se imenuje ‘Doktor Strange v multivesolju norosti’, v slovenskih kinih pa se bo materializiral 4. maja.
Doktor Strange se bo tokrat znašel v multivesolju norosti

Tudi Dr. Strange se je po zaslugi Marvel Studios iz stripovskega spremenil v junaka velikih platen (foto: Blitz Slovenija)

Film ‘Doktor Strange v multivesolju norosti’ je drugi del zgodbe (in filmske franšize) o nevrokirurgu svetovnega kova dr. Stephenu Strange-u. Po uspehu prvega filma iz leta 2016 se tokrat dr. Strange sooči s potovanjem v neznano, oziroma skozi neverjetne in nevarne alternativne realnosti multivesolja, da bi se zoperstavil novemu skrivnostnemu nasprotniku, pomagajo pa mu mistični zavezniki.

Gre za osupljivo in razburljivo potovanje, ki ga zaznamujejo spektakularni vizualni efekti in akcijski prizori. Glavno vlogo igra Benedict Cumberbatch, poleg njega pa so vidnejše vloge zaupali še Chiwetelu Ejioforu, Elizabeth Olsen, Benedictu Wongu, Xochitli Gomez, Sheili Atim, Adamu Hugillu, Michaelu Stühlbargu in Rachel McAdams. Film je režiral Sam Raimi, producent je Kevin Feige, scenarij pa je spisal Michael Waldron.

“Strange skozi svoje izkušnje v multivesolju in skozi svoje raznolike verzije v tem multvesolju uvidi, koliko različnih obrazov pravzaprav premore. To je svojevrstni pečat, identifikacija, kdo je doktor Stephen Strange v kateremkoli vesolju in katere so nevarnosti tega lika. Ali bo junak za svojega sovražnika ali sovražnik svojemu junaku? Kdo je pravzaprav naš Dr. Strange? Dobesedno se sreča z različnimi verzijami samega sebe, da bi to spoznal,” je razkril glavni igralec Benedict Cumberbatch.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.