Naslovnica Trendi Dobrodelna akcija za gasilce še traja, vrača se Joker

Dobrodelna akcija za gasilce še traja, vrača se Joker

Avtor: Spletno Uredništvo
Z RTV Slovenija prihajata novici, da je bilo doslej na dobrodelni akciji zbiranja sredstev za slovenske gasilce zbranih nekaj manj kot 830 tisoč evrov. Ta akcija še traja,  17. septembra pa se na prvi program s četrto sezono vrača kviz Joker.
Dobrodelna akcija za gasilce še traja, vrača se Joker

Voditelja četrtkove dobrodelne oddaje Lorella Flego in Saša Krajnc (foto: Adrian Pregelj/RTV SLO)

Služba za komuniciranje RTV Slovenija je objavila zadnje podatke o dobrodelni akciji zbiranja sredstev za slovenske gasilce. Prek poslanih telefonskih klicev med posebno četrtkovo televizijsko oddajo ‘Stopimo skupaj za slovenske gasilce’ in tudi med njeno ponovitvijo, prek SMS-sporočil ter prek nakazil so doslej zbrali skoraj 830 tisoč evrov. Dobrodelne akcije pa še ni konec, saj prispevke še vedno zbirajo in sicer na tri različne načine.

Prvi je s poslanim SMS-sporočilom s ključno besedo GASILEC5 na številko 1919 (prispeva se 5 evrov), drugi je prek posebnega spletnega obrazca na spletnem mestu gasilec.net in tretji prek nakazila na TRR (naziv akcije: Stopimo Skupaj, sedež organizacije: Tržaška c. 221, 1000 Ljubljana, poslovni račun SI 56 0430 2000 1806 027, namen ‘Nakup gasilske opreme’, referenca za nakazila 24517).

S TV Slovenija pa prihaja še novica, da se ob prehodu na jesensko programsko shemo 17. septembra vrača nova sezona kviza ‘Joker’. Zabavni kviz, ki ga vodi priljubljeni Mario Galunič, bo na TV SLO 1 na sporedu vsako soboto v osrednjem večernem terminu ob 20. uri. Seveda se tudi v novi sezoni Jokerja napovedujejo številni nove izzive in priložnosti za glavni dobitek, ki znaša zelo spoštljivih 20.000 evrov.

“Ko smo spomladi 2019 začeli z novim kvizom, si nihče ni predstavljal, da bo to tako uspešno in predvsem dolgo potovanje. Zelo sem vesel, da mi je s sodelavci uspelo na TV ekrane pripeljati resen, zahteven, a hkrati kratkočasen in zabaven kviz. Vse to je namreč kar težko združiti. Kviz se danes kar precej razlikuje od premierne oddaje in upam si reči, da so ga vse spremembe samo izboljšale,” je pred pričetkom nove sezone povedal Mario Galunič.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.