Naslovnica Trendi Desete Igre lakote z Balado o pticah pevkah in kačah

Desete Igre lakote z Balado o pticah pevkah in kačah

Avtor: Spletno Uredništvo
Podjetje za filmsko distribucijo Blitz filma je napovedalo, da letos jeseni v slovenske kinematografe prihaja nova produkcija znane franšize ‘Igre lakote’. Nov film se imenuje ‘Igre lakote’: Balada o pticah pevkah in kačah’ in bo že deseti iz serije.
Desete Igre lakote z Balado o pticah pevkah in kačah

Glavna lika na plakatu filma ‘Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah’ (foto: FB Games of hunger)

Desete ‘Igre lakote’, so v bistvu predzgodba, saj se celotno dogajanje odvija 64 let pred prvim filmom. Zgodba prihajajočega filma ‘Igre lakote’: Balada o pticah pevkah in kačah’ iz te sicer uspešne franšize govori o Coriolanusu Snowu, ki je mentor Lucy Gray Baird, predstavnici obubožanega 12. okrožja. »Kljub začetni zadregi in razočaranju, Coriolanus začne verjeti, da imata z Lucy morda priložnost, da verjetnost zmage obrneta v svojo korist.

Z mešanico svoje teatralnosti in novoodkrite politične modrosti, Snow in Lucy tekmujeta s časom, da bi preživela in odkrila, kdo je pevka in kdo je kača. Njuni usodi se popolnoma prepleteta – vsaka Snowova odločitev lahko vodi v naklonjenost ali neuspeh, zmagoslavje ali propad,« razkriva napovednik filma, ki ga bodo v slovenskih kinematografih pričeli predvajati šele letos jeseni (v ZDA 17.  novembra, a točen datum za Slovenijo še ni znan).

Kot preostale filmske produkcije franšize ‘Igre lakote’ je bil tudi v tem filmu režiser Francis Lawrence, medtem ko v glavnih vlogah igrata Rachel Zegler (kot Lucy Gray Baird) ter Tom Blyth (kot Coriolanus Snow). V filmu nastopajo še oskarjevka Viola Davis, Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao, Knox Gibson, Aamer Husain, Mackenzie Lansing, Nick Benson, Laurel Marsden in drugi.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.