Naslovnica Slovenija Da ne bi slučajno na Valentinovo pozabili na ljubljeno osebo

Da ne bi slučajno na Valentinovo pozabili na ljubljeno osebo

Avtor: Spletno Uredništvo

Jutri je na vrsti praznik vseh zaljubljencev – Valentinovo. V Mariboru se ob tej priložnosti že danes začenja dvodnevni Europarkov Valentinov sejem, kjer bodo bo vsem, ki želijo obdariti ljubljeno osebo, olajšali pot od ideje do darila. Da ne bi kdo slučajno pozabil…

Da ne bi slučajno na Valentinovo pozabili na ljubljeno osebo

Pred nami je najbolj romantičen dan leta, dan zaljubljencev (foto: pixabay.com)

 

14. februar je dan, ko praznujejo zaljubljenci. Valentinovo oziroma praznik svetega Valentina je bil prvotno zahodni krščanski praznik, a se je z leti spremenil v komercialno praznovanje romantike in romantične ljubezni v mnogih delih sveta, tudi v Sloveniji. V Mariboru se tako že danes začenja dvodnevni Europarkov Valentinov sejem, kjer bodo bo vsem, ki želijo obdariti ljubljeno osebo, precej olajšali pot od ideje do darila.

»Namesto z ljubezenskim pismom boste tako lahko najdražjo osebo razveselili z unikatnimi, ročno izdelanimi skodelicami, medenimi izdelki, naravnimi mili, medvedki, sladkimi dobrotami, lesenim nakitom in še bi lahko naštevali. Če menite, da je najlepše Valentinovo darilo tradicionalni šopek cvetja ali čokoladni pralineji, vas bogata izbira čaka tudi v Cvetličarni Park in v Čokoladnem ateljeju Dobnik.

Zagotovo pa boste številne inspiracije za čudovita valentinova darila našli tudi v drugih Europarkovih prodajalnah,« sporočajo iz nakupovalnega središča. Valentinov sejem se je na ulicah Europarka začel že danes, butični proizvajalci pa bodo pestro ponudbo valentinovih daril predstavljali še ves jutrišnji dan (petek, 14. februarja). Sicer ima Europark Maribor sedež v Ljubljani, upravlja ga mednarodna družba SES Spar European Shopping Centers, povprečno pa ga mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.