Naslovnica Trendi Cvetličarna bo v četrtek gostila dobrodelni koncert za Ukrajino

Cvetličarna bo v četrtek gostila dobrodelni koncert za Ukrajino

Avtor: Spletno Uredništvo
Pojutrišnjem, v četrtek 12. maja, se v ljubljanski Cvetličarni zvečer napoveduje dobrodelni koncert, na katerem bosta nastopili skupini ‘Help! A Beatles Tribute’in ‘Prismojeni profesorji bluesa’, napoveduje pa se še nekaj gostov. Ves zbrani denar bo v celoti namenjen žrtvam vojne v Ukrajini.
Cvetličarna bo v četrtek gostila dobrodelni koncert za Ukrajino

Na četrtkovem koncertu bodo igrali tudi Prismojeni profesorji bluesa (foto: FB Prismojeni profesorji bluesa)

Za četrtek (12. maja) se na znanem ljubljanskem koncertnem prizorišču v Cvetličarni napoveduje dobrodelni koncert za pomoč žrtvam vojne v Ukrajini. Zvezdi večera bosta skupini ‘Help! A Beatles Tribute’in ‘Prismojeni profesorji bluesa’, nastopili bosta tudi skupini Nubira in Ana Kalan Band. Ta koncert s poudarjeno humanitarno noto pripravlja neprofitno društvo Rumena podmornica, v katerem delujejo mladi z veliko željo po reševanju humanitarnih problematik.

»Letimo visoko – napolniti želimo dvorano, kar pomeni, da potrebujemo 1500 ljudi. Naš program so (neprofitno) že podprli ključni organizacijski stebri (klub Cvetličarna, Eventim in pa Rdeči križ Slovenije, Unicef Slovenija, Srčna UL in Zveza prijateljev mladine, Hrana za življenje kot prejemniki donacij), enako in še bolj pomembno pa je, da ga podprejo, vidijo, slišijo tudi ljudje,« pravijo v Rumeni podmornici (ki je ime dobila po hitu Beatlesov ‘Xellow Submarine’).

Ker je bilo glede tega humanitarnega glasbenega dogodka vse pripravljeno zelo na hitro, pa sedaj organizatorji iz neprofitnega društva Rumena podmornica intenzivno promovirajo koncert, ki se bo sicer pričel ob 19. uri. Ves zbrani denar bo v celoti namenjen žrtvam vojne v Ukrajini. S pomočjo neprofitne pravne podpore in medijskih sponzorjev pa bodo ta sredstva potem transparentno razdeljena štirim večjim slovenskim humanitarnim organizacijam.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.