Naslovnica Trendi Bojan Požar prihaja na Planet TV

Bojan Požar prihaja na Planet TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV je tokrat oznanil prav posebno novost. Ob nedeljah bo odslej ob 18.30 bo na sporedu oddaja ‘Ura moči’. Vodil jo bo Bojan Požar, ki bo z gosti komentiral in analiziral aktualno politično dogajanje.
Bojan Požar bo voditelj nove nedeljske oddaje (foto: PR Planet TV)

V novi pogovorno-analitični oddaji Planet TV, ki so jo poimenovali ‘Ura moči’, bo njen voditelj Bojan Požar vsako nedeljo ob 18.30 debatiral o aktualnem političnem dogajanju v državi. Požarju, ki je zaradi svojih ostrih objav v zadnjih letih postal zelo reden gost slovenskih sodišč, se bodo v studiu pridružili tudi različni komentatorji.  Sicer je Požar leta 2018 tudi kandidiral na državnozborskih volitvah in s svojo listo prejel dobrih 7300 glasov.

“V času, ko se novinarje in medijske hiše uvršča v leve in desne stolpce, bi morali več razmišljati o neki drugi delitvi: na tiste, katerih informacije se največkrat izkažejo za točne, njihove napovedi pa kot zanesljive, in na tiste, ki gledalcem te dodane vrednosti ne ponujajo. Zato bo nova oddaja Ura moči z Bojanom Požarjem več od komentarja aktualnih dogodkov,” je napovedal odgovorni urednik informativnega programa Planet TV Mirko Mayer.

S televizijske hiše Planet TV, ki je v večinski madžarski lasti, so še pojasnili, da so vzporedno z zagonom Ure moči spremenili termin magazinske oddaje ‘Planet Vau’. Oddaja o modi, glamurju in sodobnemu življenjskemu slogu z voditeljico z Gajo Prestor se tako že po treh mesecih z nedeljskega seli na sobni termin ob 18.30. Takšni premiki pa običajno niso preveč dober znak za prihodnost oddaje.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.