Naslovnica Oglaševanje Avtošola Ježica – hitro in zanesljivo do vozniškega izpita

Avtošola Ježica – hitro in zanesljivo do vozniškega izpita

Avtor: Spletno Uredništvo

Ne nudimo samo opravljanje različnih vrst vozniških izpitov, ampak tudi poklicno izobraževanje odraslih….

Nismo samo klasična avtošola, ampak nudimo tudi poklicno izobraževanje za odrasle… (foto: facebook.com/avtosola.jezica.1)

Avtošola Ježica ni le klasična avtošola vožnje, ampak je precej več od tega. Avtošola Ježica je namreč enota Strokovnega izobraževalnega centra Ljubljana, tako da poleg običajne šole vožnje za vse vrste motornih vozil pri nas skrbimo tudi za klasično poklicno izobraževanje odraslih.

Avtošola Ježica se sicer ponaša z izjemno zgodovino, saj naši začetki segajo v prvo leto po koncu II. svetovne vojne – leto 1946. V vseh teh desetletjih, ki so se zvrstila do danes, smo uspešno pomagali pridobiti vozniške izpite za najrazličnejše kategorije zares ogromnemu številu kandidatov iz vseh koncev Slovenije.

Sedež podjetja Avtošola Ježica je zelo lahko najti. Nahaja se v Ljubljani, natančneje na Ježici in sicer tik ob krožišču, kjer se srečata Dunajska cesta in Obvezna cesta. Pri nas lahko pridobite vozniške izpite za 9 različnih kategorij, poleg tega pa opravite izpite za poklica voznika in logističnega tehnika ter tudi druge vrste poklicnih usposabljanj.

Pri vseh vidikih našega dela je zelo pomembno, da je naša stranka na koncu zadovoljna. Zato se dobro posvetimo vsakemu kandidatu posebej, ne glede na to, ali gre za pridobivanje vozniškega izpita, ali za izpite za katerega od poklicev, ki so v naši ponudbi

Za naše stranke nudimo ugodne cene opravljanja izpitov, profesionalen pristop inštruktorjev oziroma učiteljev, poleg tega pa tudi bogate dolgoletne izkušnje našega osebja. Izkušnje inštruktorjev so pomembne pri pripravi voznikov, še posebej novopečenih, saj gre pri prenosu znanj predvsem za varnost vseh udeležencev v prometu.

Po drugi strani pa je ena daleč naokrog najbolj znanih pozitivnih referenc Avtošole Ježica ta, da ne zavlačujemo, oziroma predvidenega števila ur vožnje pred opravljanjem izpita ne podaljšujemo po nepotrebnem.

VOZNIŠKI IZPITI

V Avtošoli Ježica se lahko prijavite za opravljanje vozniškega izpita za naslednje kategorije:

Osebna vozila
Kategorija B – avto do 3,5 tone
Kategorija BE – osebni avto s prikolico do 3,5 tone

Motorna kolesa
Kategorija AM – kolo z motorjem
Kategorija A1 – motor do 11 KW
Kategorija A2 – motor do 35 KW
Kategorija A – motor brez omejitve

Tovorna vozila
Kategorija C – vozilo na 3,5 tone
Kategorija CE – vozilo s prikolico do 12 ton

Vozila za prevoz oseb
Kategorija D – avtobus

Pri nas lahko opravljate vozniški izpit za različne kategorije motornih vozil…(foto: Enter Point Slovenija)

IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH

V Avtošoli Ježica, ki je enota Strokovnega izobraževalnega centra Ljubljana, se lahko prijavite za naslednja poklicna izobraževanja in usposabljanja:

a.) Poklic voznik – srednje poklicno izobraževanje, 3-letni program, pridobi se IV. stopnja izobrazbe
b.) Poklic logistični tehnik srednje strokovno izobraževanje, 4-letni program, pridobi se V. stopnja izobrazbe
c.) Poklic logistični tehnik (PTI) – srednje strokovno izobraževanje, 2-letni program (po končanem katerem od drugih 3-letnih izobraževalnih programov), pridobi se IV. stopnja izobrazbe
č.) Temeljna kvalifikacija za voznike (koda 95) – osnovno usposabljanje voznikov vozil za prevoz potnikov in blaga v cestnem prometu
d.) Ostala usposabljanja in tečaji – ker je Avtošola Ježica enota Strokovnega izobraževalnega centra Ljubljana, so Vam pri nas na voljo številna usposabljanja in poklicni tečaji (okrog 20 različnih), ki jih organizira ŠIC Ljubljana.

Za odrasle nudimo poklicno izobraževanje in usposabljanje….. (foto: wallpaperflare.com/grad-cap-diploma-and-stacked-books-photo-school-young-adult-wallpaper-aawmn)

Avtošola Ježica – ugodne cene, strokoven pristop, kakovostni in prijazni učitelji. V Avtošoli Ježica vam že dolga desetletja nudimo precej več kot ostale avtošole!

Avtošola Ježica
Na produ 2
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0)1 537 13 88
Fax: +386 (0)1 537 13 88
Gsm: +386 (0)41 698 171
E-mail: info@avtosola-jezica.com
Spletna stran: www.avtosola-jezica.com

Uradne ure:
Ponedeljek – Četrtek: od 8:00 do 16:00 ure
Petek: od 08:00 do 13:00 ure
Sobota, Nedelja in prazniki: zaprto
 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.