Naslovnica Trendi Avgustovske risane zabave za otroke na Minimaxu

Avgustovske risane zabave za otroke na Minimaxu

Avtor: Spletno Uredništvo

Mesec avgust je zadnji mesec šolskih počitnic, vseeno pa najmlajši brez risanih filmov ne bodo zmogli. Prav zato se na otroškem televizijskem kanalu Minimax v avgustu obeta še več zabave – tokrat s Kung Fu Pando, z Barbie, z veliko dinozavri in z bratoma Kratt. 

Po mora mlade pande naučiti obvlado 1
Tudi v avgustu bodo risanke popeljale otroke v čarobni svet dogodivščin in prigod (foto: IPPR) 

 

Na otroškem televizijskem kanalu Minimax se tudi v mesecu avgustu, ki se pravkar pričenja, obeta raznovrsten in bogat program, v katerem bodo najmlajšim družbo delali številni risani junaki. Tako bodo na vsak dan na sporedu dogodivščine male Mie, ki se nekega dne zaradi očetovega izuma znajde v svetu škratov, samorogov, vil in zmajev.

Ker je to čarobno kraljestvo v težavah, ga mora Mia pomagati rešiti. »Nič manj zanimive pa ne bodo prigode Barbie in njenih najboljših prijateljic v novi sanjski hiški Barbiejine družine. Vsak dan ob 16.00 bodo na sporedu kar 3 epizode serije Mia in jaz, ob 20.40 pa dve epizodi serije ‘Barbie Dream House Adventures’,« razkriva napovednik Minimaxa.

Ob koncih tedna pa bo program v znamenju dinozavrov. Ob 14.25 bodo na vrsti originalne dogodivščine dinozavrov-strojev, imenovane ‘Dinotrux’. Zatem bo ob 15.10 otroke zabaval Denver, poslednji dinozaver, ob 15.35 pa se bodo lahko nasmejali še izjemno poučnim risankami Zora Krudovih.

Od 10. avgusta dalje bobo vsak dan ob 18.15 na programu nove epizode znane risane serije ‘Kung Fu Panda: Šape usode’. S tem pa zabave še ne bo konec, saj se nato ob 18.40 s četrto sezono vračajo pustolovščine ‘Divjih bratov Kratt’. Chris in Martin Kratt bosta nadaljevala s potovanjem in spoznavanjem živali po vsem svetu.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.