Naslovnica Trendi Avanture polinezijske princese Vaiane in polboga Mauia

Avanture polinezijske princese Vaiane in polboga Mauia

Avtor: Spletno Uredništvo

Tudi ta teden se na Planet TV obeta premera animirane filmske uspešnice. Po simpatičnih Minionih bo v petek zvečer na vrsti še tihomorska avantura ‘Vaiana: Iskanje bajeslovnega otoka (Moana)’. Gre za film, ki je bil nominiran za dva Oskarja, dva Zlata globusa, prejel pa je tudi Grammya. 

V petek na Planet prihajajo tihomorske pustolovščine princese Vaiane in polboga Mauia (foto: IPPR) 

 

V petek, 24. januarja, bo na  televizijskem programu Planet TV ob 20. uri na sporedu animiran celovečerni film ‘Vaiana: Iskanje bajeslovnega otoka (Moana)’. V središču zgodbe, ki prihaja iz Disneyjevih studiev, je mlada polinezijska princesa Vaiana, ki želi rešiti svoj rajski otok pred zloveščo nevarnostjo, zato se pogumno odloči, da bo našla in za pomoč zaprosila bajeslovnega polboga Mauija.

Ogromni samovšečni bojevnik sprva ni preveč navdušen nad tem, da bi se na nevarno pustolovščino odpravil z navidezno nebogljenim dekletom, vendar ga odločna princesa kmalu pozitivno preseneti s svojimi sposobnostmi navigacije v širnem oceanu. S pomočjo svoje izjemne povezanosti z morjem Vaiana spretno vodi čoln skozi številne nevarne spopade z groznimi pošastmi do srečnega konca zgodbe.

Obenem princesa Vaiana s svojo potjo izpolni starodavno nalogo svojih prednikov ter sproti odkrije še nekaj, kar je že od nekdaj iskala – lastno identiteto.Odlični animirani film je bil nominiran za kar dva Oskarja in Zata globusa (najboljši animirani celovečerec in najboljša izvirna pesem), med drugim pa je bil nagrajen tudi z Grammyjem.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.