Naslovnica Oglaševanje Ams Dizajn

Ams Dizajn

Avtor: Spletno Uredništvo

Stavbno pohištvo za vse okuse in želje….

Ams Dizajn

Stavbno pohištvo za vse okuse in želje….(foto: ams-dizajn.si) 

 

AMS DIZAJN je ambiciozno hitrorastoče podjetje, ki obstaja od leta 2009, ko smo pričeli z vgradnjo prvih garažnih vrat. Hitro smo spoznali, da želimo našim strankam ponuditi precej več – bistveno bolj pestro izbiro najrazličnejših produktov, najvišjo kakovost izdelkov in temu primeren nivo servisnih storitev.

Zato smo se posvetili izključno preverjenim dobaviteljem – prvi je bil največji italijanski proizvajalec garažnih in industrijskih vrat ‘Breda Sistemi Industriali’, drugi pa poljski ‘AW Wisniowski’, ki je en največjih evropskih proizvajalcev ograj in dvoriščnih vrat.

Sledila je širitev ponudbe prek stavbnega pohištva slovenskega proizvajalca  ‘Arcont IP’, potem smo našo ponudbo povečali še s proizvodi podjetja ‘Dobroplast’, ki je del švicarskega koncerna AFG, ter še s produkti poljskega podjetja ‘EKO – OKNA’. A to še zdaleč ni vse, saj danes nudimo tudi protipožarna vrata različnih proizvajalcev ter sisteme za avtomatizacijo že obstoječih vrat in ograj, pa tudi domofone ter videofone.

Ker želimo našim strankam zares ponuditi vse na enem mestu, lahko pri nas izberete najrazličnejša garažna vrata, okna in druge vrste vrat, vse za zunanjo ograditev objektov ter tudi vse za industrijske, športne, občinske in druge objekte. Na seznamu referenc vseh naših zadovoljnih strank je že več kot 80 slovenskih podjetij in organizacij ter še mnogo več fizičnih oseb.

Naša pestra ponudba zajema:

OKNA IN VRATA – nudimo vso PVC in ALU stavbno pohištvo: okna, vrata in zastekljene fasadne sisteme, verande, zimske vrtove…. Ni potrebno posebej razlagati, kako je stavbno pohištvo izjemno pomembno zaradi toplotne in zvočne izolacije, uravnavanja svetlobe, zaradi varnosti in tudi zaradi vašega estetskega občutka ugodja.

Našo ponudbo oken delimo na ALU okna, kombinirana ALU-les okna, lesena okna, PVC okna in strešna okna. Na voljo so tudi dodatki za okna kot so PVC notranje police (v beli barvi, imitaciji marmorja, barvi zlatega hrasta, mahagonija in oreha), komarniki (integrirani v roleti, v polkni, fiksni komarniki, rolo komarniki, drsni komarniki za panoramske stene in krilna vrata komarnika) in senčila (notranje žaluzije, polkna s fiksnimi ali z gibljivimi lamelami, predokenske rolete KUBO in VIVEDO, predokenska podometna roleta INTEGRO, nadokenska roleta VARIANT, rolo zavese in zunanje senčilo SCREEN).

Ponudbo naših vrat pa sestavljajo ALU (aluminijasta) vrata, vrata iz lesa in PVC vhodna vrata. Strankam priporočamo, da si na našem spletnem mestu ogledajo poseben konfigurator, kjer si lahko prek osmih parametrov (barva hiše, model vrat, tip stekla, vrsta kljuk…) kar same projektirajo svoja lastna originalna in unikatna vrata.

GARAŽNA VRATA – na voljo so dvižna, rolo, dvokrilna, drsna ter sekcijska in stranska sekcijska garažna vrata. Vrata so lahko iz aluminijskih panelov, lesena, ali pa modela La Perle s specialnimi materiali (tekstil, kovina, kamen iz umetnih mas, dragoceni les, različne kovine, inox, itd.).

Garažna vrata predstavljajo precejšen del fasade vašega objekta, zato je potrebno vedno temeljito premisliti, kakšna vrata vgraditi, da bosta tako videz, kot tudi funkcionalnost vaše garaže zares ‘top’ oziroma vrhunski. Na voljo imamo izredno pestro izbiro garažnih vrat glede na način odpiranja, na dizajn, barvni odtenek ter glede na način vgradnje v vašo garažo.

V ponudbi so tudi garažna vrata za pasivno gradnjo – debelina polnila pri teh vratih je 60 milimetrov, kar pomeni izredno toplotno izolacijo vaše garaže. Naša posebnost so garažna vrata La Perle, katera se lahko uporabljajo po celotni hiši, tekstilna tudi kot predelne stene v stanovanjskem prostoru.

Ams dizajn 1

Garažna vrata predstavljajo precejšen del fasade….(foto: freepik.com)

 

INDUSTRIJSKA VRATA in OPREMA – nudimo vam rolo, sekcijska, zgibna, hitrotekoča PVC, drsna, nakladalne ploščadi in tudi vse bolj uporabljene zavese pred vrati za distribucijsko-logistične centre. Industrijska vrata predstavljajo izziv za vsakega podjetnika, saj morajo biti maksimalno uporabna, da olajšajo delovni proces in omogočijo prihranke pri ogrevanju oziroma ohlajanju prostorov.

Z našimi vrati bo vaše poslovanje potekalo bolj tekoče, saj poskrbimo za vsak prehod, naj bo še tako zahteven ali ogromen. Vedno najdemo rešitev, ki je najprimernejša prav za vaš poslovni prostor (glede na dimenzije prostora, načina uporabe in tudi funkcije, ki se jo zahteva pri prehodu). Poleg tega pa ponujamo vse za nakladalno tehniko – različne dvižne ploščadi, veterne bokse in vrata v povezavi z dvižno ploščadjo.

OGRAJNI SISTEMI – za zasebne objekte nudimo kar 10 osnovnih vrst ograj in dvoriščnih vrat (samonosna, dvokrilna), ki so različnih izvedb (od profilnih do kovanih). Za industrijske objekte, organizacije in ustanove pa ponudbo delimo na industrijske panelne ograje, ograje za športne objekte, industrijske segmente ograj, industrijska samonosna dvoriščna vrata, industrijska dvokrilna dvoriščna vrata in industrijska zgibna dvoriščna vrata.

PROTIPOŽARNA VRATA – so že zaradi svojega namena deležna naše posebne pozornosti. Uporabljajo se predvsem na mestih predvidenih s požarnim elaboratom in so različnih struktur za različne protipožarne zahteve. Vrata so kovinska enokrilna, dvokrilna in drsna, njihova funkcija pa je ta, da razmejujejo različne sektorje znotraj objektov. V AMS dizajnu porabljamo vrata preverjeno kakovostnih evropskih proizvajalcev z vsemi ustreznimi certifikati, na primer znamki DIERRE in NINZ.

Ams dizajn 2

Pred požarom vas bodo zaščitila naša protipožarna vrata….(foto: ams-dizajn.si)

 

Podjetje AMS dizajn stremi k temu, da stranki omogoči najvišjo možno kakovost za ugodno ceno. V našem podjetju želimo ponuditi vse na enem mestu za vašo hišo, stanovanje, poslovni objekt, športni park ali druge zgradbe. Smo prilagodljivi, uredimo tudi zapletene situacije vgradnje, kar nam predstavlja izziv, hkrati pa nenehno sili, da spremljamo novosti v panogi in razmišljamo širše.

AMS dizajn – vaša vrhunska kvaliteta za zmerno ceno

 

Ams dizajn, Aleš Mulič s.p.
Volče 88
5220 Tolmin

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 482 063
Fax:  +386 (0) 5 388 25 91
E-mail: info@ams-dizajn.eu
Spletna stran: www.ams-dizajn.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.