Naslovnica Trendi Animirani film Elementi prihaja tik pred koncem šole

Animirani film Elementi prihaja tik pred koncem šole

Avtor: Spletno Uredništvo
Te dni je luč sveta ugledal nov napovednik pisane animirane avanture, ki jo pripravljata družbi Disney in Pixar. Animirani film se imenuje Elementi in govori o tem, kako se močno se lahko nasprotja privlačijo.
Animirani film Elementi prihaja tik pred koncem šole

Vodni Val med romatičnim sprehodom z Ognjeno Žarno (foto: PR Blitz Slovenija)

Z distributerske hiše Blitz Film & Video Distribution so oznanili, da je pravkar izšel najnovejši video-napovednik in z njim tudi sveži plakati animiranih likov nove produkcije znanih studiev Disney in Pixar, ki so jo ponaslovili ‘Elementi’. Ta z mnoge zelo nestrpno pričakovani animirani film bo v slovenske in ostale kinodvorane po vsem svetu vstopil sredi junija, torej tik pred koncem šolskega leta.

»Dogajanje je postavljeno v svet, kjer osnovni elementi – ogenj, zemlja, voda in zrak – bivajo v sožitju vendar z enim, nespodbitnim pravilom – elementi se ne mešajo! Vendar pa bodo v tej izjemni in srčni zgodbi spoznali, da so si med seboj, kljub velikim razlikam, veliko bolj podobni kot so si mislili in da je tisto, kar nosimo v sebi, veliko bolj pomembno od tistega, kar kažemo navzven. Navsezadnje, nasprotja se vedno privlačijo,« razkriva napovednik prihajajočega animiranega filma.

Film bo sicer v slovenskih dvorana na voljo v sinhronizirani različici, vendar še niso razkrili, kdo bo posodil glasove likom Ognjeni Žarni, Vodemu Valu, Zračni Vihri in Zemeljskemu Brunu.  Znano pa je, da bo film v kinematografe po Sloveniji prišel v četrtek, 15. junija 2023 (če seveda dan pred tem ne bo na vrsti kakšna posebna premiera, kar je povsem možno).

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.