Naslovnica Trendi Amsterdam se bo zagotovo spogledoval z naslednjimi Oskarji

Amsterdam se bo zagotovo spogledoval z naslednjimi Oskarji

Avtor: Spletno Uredništvo
Znani družbi 20th Century Studio in New Regency sta predstavili prvi napovednik za film ‘Amsterdam’, ki bo v slovenska kina zakorakal novembra letos. Film odlikuje izjemna igralska zasedba, govori pa o treh prijateljih, ki se znajdejo vmešani v skrivnosten umor in v zaroto, katera stoji za tem umorom.
Amsterdam se bo zagotovo spogledoval z naslednjimi Oskarji

Zdravnik, bolničarka in advokat so postanejo prijatelji ob koncu prve svetovne vojne, potem pa… (foto: Blitz Slovenija)

Po prvem napovedniku sodeč se zdi film ‘Amsterdam’ malce drugačen od večine sodobnih filmskih produkcij, ki običajno prihajajo iz Hollywooda. Kriminalna zgodba se namreč dogaja v času med prvo in drugo svetovno vojno in ne temelji na posebnih učinkih, ampak sledi zgodovinskim dejstvom. Sicer je v filmu moč opaziti prijeme znanega scenarista in režiserja Davida O. Russella, a ga krasi predvsem vrhunska igralska zasedba.

Čeprav je bil Russel kar petkrat nominiran za Oskarja, ga namreč doslej še ni dobil. Na drugi strani se med igralci v tem filmu legendarni Robert De Niro ponaša z dvema Oskarjema, Christian Bale in Rami Malek pa vsak s po enim. Podobno kot režiser tudi glavna igralka ‘Amsterdama’ Margot Robbie po dveh nominacijah še čaka na svoj prvi prestižni zlati kipec, pa tudi znani komedijant Chris Rock, ki igra stransko vlogo, ga doslej še ni prejel.

»20th Century Studio in New Regency prinašata originalno kriminalistično epsko zgodbo o treh bližnjih prijateljih, ki se znajdejo v središču ene od najbolj šokantnih tajnih zarot v zgodovini Združenih Držav Amerike. Fascinantna in bogato zamišljena zgodba ki briljantno predstavi zgodovinska dejstva in s pomočjo fikcije zagotavlja popolno filmsko izkušnjo,« razkriva prvi napovednik filma, ki v distribuciji Blitz Slovenije prihaja v kina novembra. Torej ravno v pravem času za podelitev Oskarjev.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.