Naslovnica Trendi Ja, Chef in Otok ljubezni letos z največjo gledanostjo na VOYO

Ja, Chef in Otok ljubezni letos z največjo gledanostjo na VOYO

Avtor: Spletno Uredništvo
Družba PRO Plus, ki stoji za največjo slovensko spletno videoteko VOYO, je objavila zanimivo lestvico najbolj gledanih vsebin v letošnjem letu. Prvo mesto je med slovenskimi vsebinami pripadlo originalni humoristični seriji VOYO z naslovom ‘Ja, Chef!’, med tujimi pa resničnostnemu šovu ‘Otok ljubezni’.
Glavni liki domače humoristične serije ‘Ja, Chef!’ (foto: PR PRO Plus)

S spletne videoteke VOYO so objavili lestvico najbolj gledanih vsebin v letošnjem letu, kjer je na prvem mestu med domačimi slovenskimi produkti pristala domača humoristična serija ‘Ja, Chef!’. Družba PRO Plus, ki stoji za največjo slovensko spletno videoteko, je posredovala podatke, po katerih so vse tri sezone serije skupno imele kar 3,6 milijona ogledov, vsaj eno epizodo pa si je ogledalo skoraj 70 % naročnikov storitve VOYO.

Na drugo mesto se je uvrstil resničnostni šov ‘Sanjski moški’ in na tretje mesto resničnostni šov ‘Kmetija’. Med tujimi vsebinami je na prvem mestu resničnostni šov ‘Otok ljubezni’, na drugem mestu njemu zelo podobni ‘Otok skušnjav’ in na tretjem film slovenskega režiserja Mitje Okrona ‘Leto življenja’. To je hkrati edini film v obeh razvrstitvah prvih deset najbolj gledanih vsebin v letu 2021.

»Predstavili smo kar 7 VOYO originalnih serij in poseben projekt resno-zabavne spletne učilnice 5KA, ki so vsi po vrsti poželi izjemne odzive. Poleg obilice tujih serij, oddaj, šovov, risank in športa smo v prvi vrsti postali največji investitor v slovenska avdiovizualna dela in s svojim delovanjem dokazali, da smo resen igralec in partner slovenske produkcije, slovenskih avdiovizualnih TV-vsebin,« je lahko upravičeno ponosno povedal Blaž Bezek, vodja storitve VOYO.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.