Naslovnica Trendi Življenja Tomaža Kajzerja se januarja vračajo z drugo sezono

Življenja Tomaža Kajzerja se januarja vračajo z drugo sezono

Avtor: Spletno Uredništvo
Na RTV Slovenija so oznanili, da se je pravkar zaključilo snemanje druge sezone serije ‘Življenja Tomaža Kajzerja. Več kot 500 ljudi se je v 38 snemalnih dneh zvrstilo na kar 68 lokacijah ter tako posnelo vse potrebno za drugo sezono. Le-ta bo obsegala 5 epizod, predvajati pa naj bi se začela januarja prihodnjega leta.
Matija Vastl v vlogi Tomaža Kajzerja med snemanjem druge sezone serije (foto: Ana Črešnar/RTV Slovenija)

Matija Vastl v vlogi Tomaža Kajzerja med snemanjem druge sezone serije (foto: Ana Črešnar/RTV Slovenija)

V drugi sezoni serije ‘Življenja Tomaža Kajzerja’ so ostali glavni igralci iz prve sezone Matija Vastl, Katarina Čas in Primož Pirnat, poleg njih pa v novih zgodbah igrajo še Vlado Novak, Jernej Kogovšek, Lotos Vincenc Šparovec, Matej Zemljič, Silva Čušin, Borut Veselko, Robert Prebil, Uroš Smolej, Bojan Emeršič, Nataša Matjašec Rošker, Branko Šturbej, Domen Valič, Marinka Štern….

Režiser druge sezone je Peter Bratuša, ki je skupaj s Špelo Oblak Levičnik in spisal tudi scenarij, glasbo pa bo napisal Anže Rozman (mednarodno priznani slovenski skladatelj, ki je bil pravkar nominiran za nagrado Emmy za glasbo v dokumentarnem filmu ‘Prehistoric Planet’). Snemanje druge sezone, ki bo štela 5 delov, je bilo opravljeno v 38 snemalnih dneh, več kot 500 sodelujočih pa se je  zvrstilo na 68 snemalnih lokacijah.

»V petdelni nanizanki se Tomaž Kajzer predstavlja v vsakokrat novem življenju: njegova telesna fizionomija je enaka, njegova identiteta v socialnem, kulturnem in moralnem kontekstu pa se v vsaki epizodi spreminja, je duhovnik, nepremičninski agent, koreograf, poligrafist, politik,« razkriva napovednik RTV Slovenija. Druga sezona serije naj bi se predvidoma pričela predvajati v začetku januarja 2024 na TV SLO 1 ob nedeljah.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.