Naslovnica Trendi Živi mrtveci se vračajo sredi noči, toda šele po dopustih

Živi mrtveci se vračajo sredi noči, toda šele po dopustih

Avtor: Spletno Uredništvo

S programa AMC prihaja vest, da se ‘drugi polčas’ oziroma nadaljevanje pete sezone serije ‘Fear The Walking Dead’ na program AMC vrača 12. avgusta, ob 3. uri zjutraj. 

Živi mrtveci se vračajo sredi noči toda šele po dopustih Izvršni producent serije in vsebinski vodja Scott M. Gimplepa je naznanil, da bo na veliko veselje oboževalcev serija naslednje leto dobila še šesto sezono (foto: IPPR) 

 

V drugem delu pete sezone serije ‘Fear The Walking Dead’ je poslanstvo skupine, ki temelji na dobronamernosti, skupnosti in upanju, jasno – poiskati preživele in delati na tem, da bo svet, čeprav okrnjen, vsaj za odtenek boljši. Serija je nastala v produkciji AMC Studios, izvršni producenti pa so Scott M. Gimple, Andrew Chambliss in Ian Goldberg, ki sta tudi show-runnerja oziroma vodji scenaristične skupine, ter Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd in Greg Nicotero.

V seriji igrajo Lennie James, AlyciaDebnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Bladesin Karen David. “Vsak v skupini verjame, da se bo s tem, ko pomaga drugim, oddolžil za napake, ki jih je storil v preteklosti. Vendar si bodo zaupanje drugih prislužili težje, kot upajo … Njihovo poslanstvo – pomagati drugim – bo pod veliko preizkušnjo: soočiti se bodo morali s svojimi strahovi in vsak posebej s svojo preteklostjo,” zatrjujejo v napovedniku serije.  

A obenem bodo preživelim prav soočenje s strahovi in čiščenje preteklosti pomagali odkriti drugačno življenje, ki jih bo za vedno spremenilo. Do takrat pa bo preteklo veliko krvi, odkrivali bodo neznano ozemlje in preizkušali svoje zmogljivosti pod trdno odločenostjo vodje Morgana Jonesa (Lennie James), da jim uspe. Mimogrede – ali ste opazili, da ta napovednik pravzaprav nima prav veliko skupnega z naslovom serije, ki se v slovenskem prevodu glasi ‘Bojte se živih mrtvecev’?

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.