Naslovnica Oglaševanje Zimske radosti v Družinskem centru Pokljuka

Zimske radosti v Družinskem centru Pokljuka

Avtor: Spletno Uredništvo

Smučišče primerno za vse generacije….

Zimske radosti v Družinskem centru Pokljuka

Smučišče primerno za vse generacije….(foto: osebni arhiv) 

 

Družinski center Pokljuka v bližini Bleda je prijetno manjše smučišče v objemu okoliških gozdov, ki ponuja veliko možnosti za prve zavoje na snegu. Smučišče je primerno tako za otroke začetnike, kot tudi za odrasle in starejše smučarje. Veliko pozornosti posvečamo temu, da proge vsakodnevno osvežimo in poskrbimo, da so vzdrževane in urejene.

Na smučišču sta dve žičnici in tribaby lifti z nadgrajevanjem po težavnostni stopnji. Smučišči in terasa gostinskih lokalov se nahajajo na sončni legi, zato so pogosto obsijani s prijetnim popoldanskimsoncem. Ogrejete se lahko s toplimi napitki, nudimo pa tudi nekaj za pod zob. Naše osebje vedno poskrbi za zadovoljstvo naših gostov, zato vam v prostem času zagotovo ne bo dolgčas.

Nudimo lahke smučarske proge, vrtec na snegu, urejeno sankališče in smučarsko šolo (individualne ure ali tečaji v skupinah).

Zimske radosti v Družinskem centru Pokljuka 1

Po zasneženih strminah boste vijugali na smučišču Jelka….(foto: facebook.com/vlecnice.pokljuka)

 

Eno od smučišč, smučišče Jelka je primerno za vse, od najmlajših, do starejših. Na vrh smučišča se povzpnete z žičnico, za najmlajše smučarje pa sta na voljo dva baby lifta, kjer lahko pod budnimje primerno za vse, od najmlajših, do starejših. Na vrh smučišča se povzpnete z žičnico, za najmlajše smučarje pa sta na voljo dva baby lifta, kjer lahko pod budnimočesom naših izkušenih in usposobljenih smučarskih učiteljev hitro osvojijo prve smučarske veščine. S pravim pristopom smučarskih učiteljev bodo brez dvoma spoznali veselje do smučanja. Za dodatnopopestritev je urejena proga za sankanje na hribu pri Hotelu Jelka.

Smučišče ob Šport Hotelu je odlično za otroke, ki so že osvojili zadostno mero znanja za samostojno smučanje. Teren je prav tako primeren za odrasle smučarje. Ob vznožju je poskrbljeno za najmlajšeje odlično za otroke, ki so že osvojili zadostno mero znanja za samostojno smučanje. Teren je prav tako primeren za odrasle smučarje. Ob vznožju je poskrbljeno za najmlajšesmučarje oziroma popolne začetnike, saj se tam nahaja baby lift, tudi tukaj pa so na voljo usposobljeni smučarski učitelji.

Zimske radosti v Družinskem centru Pokljuka 2

Obiščite Pokljuko v vseh letnih časih….(foto: facebook.com/vlecnice.pokljuka)

 

Po aktivnem preživljanju prostega časa na smučišču se lahko v brunarici ob vznožju smučišča okrepčate s toplimi napitki in malico. Za hiter dostop je na voljo brezplačno parkirišče ob smučišču.

Poleti ali pozimi, spomladi ali jeseni – obiščete Pokljuko in izkoristite dan za nepozabne užitke na svežem zraku v neokrnjeni naravi!

 

Družinski center Pokljuka
Sebenje 72
4260  Bled

Kontakti:
Tel: +386(0) 51 662 164
E-mail: vlecnice.pokljuka@gmail.com
Spletna stran: www.druzinskicenter-pokljuka.si
Koordinate: 46.387760, 14.098116

Delovni čas:
Od ponedeljka do nedelje: od 09:00 do 16:00 ure

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.