Naslovnica Trendi Že v soboto bo prvi letošnji gost Uroša Slaka režiser Mitja Okorn

Že v soboto bo prvi letošnji gost Uroša Slaka režiser Mitja Okorn

Avtor: Spletno Uredništvo
Na POP TV se že napoveduje nova sezona oddaje Ena na ena. Sezona se bo namreč pričela ta konec tedna, prvi gost bo kontroverzni režiser Mitja Okorn, oddaja pa se bo kar podvojila.
Že v soboto bo prvi letošnji gost Uroša Slaka režiser Mitja Okorn

Voditelj pogovorne oddaje ‘Ena na ena’ Uroš Slak (foto: PR POP TV)

Nedeljska pogovorna oddaja POP TV ‘Ena na ena’, ki so jo prvič predvajali 3. oktobra lanskega leta, je očitno presegla začetna pričakovanja ustvarjalcev, saj bo ob nedeljskem terminu ob 13. uri, dobila tudi drugi termin in sicer sobotnega ob 17.55. Voditelj oddaje ostaja Uroš Slak, največja novost pa je ta, da bo odslej ob sobotah popoldan na sporedu premiera, v nedeljskem terminu pa bo na vrsti ponovitev.

»Odmevni pogovori, ki so pred televizijske zaslone privabili gledalce tudi ob ponovitvah oddaje in ogledu na VOYO, so razlog, da se bo posamezna oddaja predvajala oba dneva v vikendu. Prva, z gostom Mitjo Okornom, bo tako na sporedu že v soboto, 8. 1. 2022, ob 17.55, in nedeljo, 9. 1. 2022, ob 13.uri,« so sporočili s POP TV. Prvi letošnji gost bo ‘enfant terrible’ slovenskega filma Mitja Okorn, ki je nazadnje pritegnil veliko pozornost s filmom o cepljenju.

Uroš Slak je sicer v lanskem prvem ciklusu gostil zelo zanimivih 12 gostov – ministra Aleša Hojsa, aktivistko Teo Jarc, kriptomilijonarja Damiana Merlaka, glasbenika Blaža Švaba, chefinjo Ano Roš, ljubljanskega župana Zorana Jankoviča, evroposlanko Ljudmilo Novak, gospodarstvenika Roberta Goloba, državnega sekretarja Franca Kanglerja, oglaševalca Aljošo Bagolo, glasbenika Roberta Pešuta – Magnifica in duhovnika Martina Goloba.

 

.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.