Naslovnica Gospodarstvo Zanimata jih proizvodnja razteznih folij in ultrazvočno varjenje

Zanimata jih proizvodnja razteznih folij in ultrazvočno varjenje

Avtor: Spletno Uredništvo

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila povabilo za slovenska podjetja, ki bi se želela poslovno predstaviti dvema specializiranima podjetjema iz regije nemško govorečih držav DACH, kateri se pravkar širita na slovenski trg.

Zanimata jih proizvodnja razteznih folij in ultrazvočno varjenjeUltrazvočno varjenje (foto: NearEMPTiness/wikimedia.org)

 

Javna agencija za promocijsko slovenskega gospodarstva v tujini SPIRIT Slovenija je pravkar objavila povabilo za slovenska podjetja, ki bi se želela predstaviti dvema mednarodnima kupcema iz regije DACH. Gre za tri največje nemške govoreče države srednje Evrope – Švico, Avstrijo in Nemčijo (sicer pa je nemščina uradni jezik tudi v Luksemburgu in Lihtenštajnu).

Dve mednarodno uveljavljeni podjetji iz te regije načrtujeta širitev dobaviteljske verige tudi v Sloveniji, zato ju zanimajo morebitni lokalni dobavitelji. Prvo podjetje se ukvarja z razvojem in izdelavo linij za proizvodnjo razteznih folij, drugo podjetje pa z razvojem in proizvodnjo industrijske tehnologije ter naprav za ultrazvočno varjenje. Z agencije SPIRIT Slovenija so poudarili, da se bo rok za prijave iztekel že v nedeljo (17. januarja).

Prvo podjetje išče dobavitelje, ki lahko ponudijo visokokakovostne izdelke, kot so velike jeklene konstrukcije, z dimenzijami do 10 m in 5 ton teže, kar obsega tudi lasersko ali plazemsko rezanje, varjenje, ravnanje, obdelavo in barvanje ter podobno velike jeklene konstrukcije iz nerjavečega jekla z vsemi postopki obdelave.

Drugo podjetje pa se ukvarja z razvojem in proizvodnjo industrijske tehnologije in naprav za ultrazvočno varjenje in išče potencialne dobavitelje, kateri lahko ponudijo visokokakovostne izdelke, kot so struženi deli, rezkani deli, utopno kovanje titana (pete stopnje) in kabelski sklopi.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.