Naslovnica Oglaševanje Najboljše toplotne črpalke PINTAR

Najboljše toplotne črpalke PINTAR

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko potrebujete energetsko varčni način ogrevanja, morda samo servis vaše ogrevalne naprave oziroma tudi montažo, smo tukaj za vas…..

Najboljše toplotne črpalke pintar

Vse za ogrevanje na enem mestu…… (foto: servis-pintar.si) 

 

V podjetju Elektroinstalacije Pintar smo se združili strokovnjaki, katerim delo z različnimi ogrevalnimi napravami ne predstavlja nobenih težav. Kvečjemu lahko rečemo, da nas “rokovanje” s to vrstnimi napravami veseli, ter da smo na podlagi rednega dodatnega izobraževanja kot tudi ažurnega spremljanja novosti, postali pravi strokovnjaki na področju ogrevalne tehnike.

Naše stranke si zaslužijo le najboljše, zato pri svojem delu uporabljamo ogrevalne naprave priznanih blagovnih znamk. Med vsemi znamkami “izstopata” predvsem Vaillant in Junkers. Naše stranke si zaslužijo le najboljše, zato pri svojem delu uporabljamo ogrevalne naprave priznanih blagovnih znamk. Med vsemi znamkami “izstopata” predvsem Vaillant in Junkers. Poleg tega pa je vso naše delo opravljeno strokovno, kvalitetno ter v dogovorjenem časovnem obdobju. Vsaka naša stranka je na podlagi njenih želja in potreb, deležna tudi strokovnega svetovanja, kateri bo pripomogel k lažji odločitvi pri nakupu ustrezne ogrevalne naprave.

Specializirali smo se predvsem za:
∞ toplotne črpalke
∞ peči na pelete
∞ peči na drva

Najboljše toplotne črpalke pintar 1

Peč na pelete in drva “sodi” med energetsko varčni način ogrevanja…. (foto: Enter Point Slovenija)

 

Toplotne črpalke

V kolikor želite, da je vaše ogrevanje energetsko in ekološko zelo učinkovito, se odločite za nakup toplotne črpalke. Kot že samo ime pove, toplotna črpalka črpa energijo za gretje iz vseh možnih virov obnovljive energije. Med “najbolj popularne” obnovljive vire se uvrščajo predvsem zemlja, zrak kot tudi voda in sonce. V vaših prostorih pa bo tudi bistveno manj CO2 emisij, katere pri ostalih načinih ogrevanja predstavljajo veliki problem.

Toplotna črpalka ima več funkcij delovanja. V mrzlih mesecih bodo vaši prostori prijetno segreti, v vročih poletnih dneh bo več kot odlično “opravila” funkcijo hlajenja prostorov, ogrevala pa bo tudi vodo. Lahko rečemo da je toplotna črpalka “mini multipraktik”. Izrednega pomena pa je tudi dolga življenska doba saj v povprečju delujejo med 20 in 25 let.

 

Peči na pelete in drva

Poleg tega, da peči na pelete in drva “pričarajo”poseben čar prostora, so tudi energetsko in finančno varčna rešitev. S to vrstnim načinom ogrevanja boste prihranili kar do 60% finančnih sredstev katere sicer porabite za ogrevanje.

Najboljše toplotne črpalke pintar 2

Izkoristite energetsko in ekološko učinkovito ogrevanje…..(foto: freepik.com)

 

V kolikor želite tudi vi izkoristiti vse prednosti ekološkega in energetsko učinkovitega načina ogrevanja ter hkrati privarčevati finančna sredstva, potem nas kontaktirajte na spodaj navedenih kontaktih.

Postanite tudi vi naša stranka, saj nam zaupajo že številni zadovoljni kupci.

 

Elektroinstalacije Pintar
Tmsa.Pintar d.o.o.
Podsabotin 47
5211 Kojsko

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 695 667
E-mail: info@servis-pintar.si
Spletna stran: www.servis-pintar.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.