Naslovnica Trendi Za vsakega se bo našlo nekaj

Za vsakega se bo našlo nekaj

Avtor: Spletno Uredništvo
Največja slovenska zasebna medijska družba PRO Plus je že napovedala svoj praznični program. Če bo POP TV decembra v znamenju zaključkov serij in šovov, bo Kanal A v znamenju nogometa in filmov, spletna videoteka VOYO pa bo svojemu bogatemu katalogu sredi decembra dodala 3. sezono kuharske komedije ‘Ja, Chef!’ in za božično-novoletne praznike še serijo glasbenih filmov.
Bohemian Rhapsody je film o enem največjih glasbenih ustvarjalcev vseh časov Freddieju Mercuryu (foto: PR PRO Plus)

Kanal A bo prihodnji teden še zadnjič letos v znamenju nogometa. Od torka (7. decembra) pa do četrtka (9. decembra) bodo na vrsti še zadnje tekme UEFA Liga prvakov in UEFA Konferenčna liga s slovensko Muro, ki bo za konec gostovala pri nizozemskem klubu Vitesse iz Arnhema. Naslednja novost se nato napoveduje šele za božični konec tedna in sicer gre za prvi in tretji del zgodb o profesorju Robertom Langdonu.

V petek, 24. decembra, bo ob 20. uri na sporedu film ‘Da Vincijeva šifra’, na Božič,  dan kasneje, pa še enako napet film ‘Inferno’. Silvestrski večer bosta po 20. uri ogrela akcijska filma Podli fantje 1 in 2. Na prvi večer leta 2022 bo po 20. uri na vrsti premera filma ‘Alfa’, ki mu bo sledil film ‘Poročne priče’. V nedeljo, 2. januarja pa se napovedujeta še filma ‘Bumblebee’ (6. film iz niza Transfromerjev) in Poročne priče 2.  Novosti se obetajo tudi v spletni videoteki VOYO.

»Bogato bero VOYO originalov bodo 16. decembra 2021 dopolnile nove epizode, saj prihaja že 3. sezona izjemno priljubljene kuharske komedije ‘Ja, Chef!’ Med ponvami bo spet odmevalo, med gosti vršalo, saj Ljubo in njegovi kuharski pajdaši pripravljajo nove, zabavne kulinarične avanture,« so še sporočili s PRO Plusa in napovedali bogat praznični izbor glasbenih filmov, med katerimi bo tudi uspešnica ‘Bohemian Rhapsody’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.