Naslovnica Trendi Za hribom je nova in zelo dolenjska humoristična serija

Za hribom je nova in zelo dolenjska humoristična serija

Avtor: Spletno Uredništvo
Z družbe PRO Plus in spletne kinoteke VOYO prihaja vest o novi slovenski humoristični seriji. Imenuje se ‘Za hribom’ in se dogaja v tipičnem dolenjskem okolju.
Cedlotna igralska ekipa nove serije ‘Za hitbom’ (foto: PR PRO Plus/Urša Premik)

Spletna videoteka VOYO je skozi čas postala največji slovenski ponudnik videov na zahtevo, saj danes nudi že več kot 9.000 ur televizijskih vsebin. VOYO, ki je sestavni del medijske družbe PRO Plus, pa se ukvarja tudi z ustvarjanjem lastne produkcije. Med tako imenovane VOYO originale, ki nastajajo pod okriljem slovenskih produkcijskih ekip, se je včeraj  uvrstila tudi nova humoristična serija ‘Za hribom’.

»Za devetimi gorami stoji domišljijska vasica Za hribom, dolenjski St. Moritz, kot ji pravijo poznavalci in s peščico svojih simpatičnih prebivalcev predstavlja novo priljubljeno destinacijo VOYO uporabnikov. Situacijska komedija s humorjem, nerodnimi pripetljaji in zabavnimi dogodivščinami lokalne scene skrbi za smeh, odlično vzdušje in novo svežino med VOYO originali,« so pojasnili s PRO Plusa.

Tudi tokrat v seriji nastopajo priljubljena slovenska igralska imena – Jernej Kuntner je župan Karel Zabašnik, Karin Komljenec je podžupanja Erika Sodič, Tina Vrhovnik Potočnik je gostilničarka Tereza Zalar, verjame, Rok Kunaver je župnik Bine Kočar, Robert Korošec je nogometni trener Jurij Babič – Đuro, Ivo Ban je veterinar Albina Končar, Franci Kek pa je policist Stanko Kavka.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.